• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grizman i Barsa - možda ipak propadne transfer?

Autor mondo.rs

Atletiko Madrid ne odustaje od ideje da "poništi" prelazak svog najboljeg igrača u Barselonu.

Iako je Antoan Grizman (28) prešao u Barselonu i zaigrao za nju na azijskoj turneji, u Madridu se i dalje ne mire sa tim transferom.

Atletiko Madrid, klub u kojem je francuski napadač proveo čak pet godina, insistira od rukovodstva Primere da blokira Grizmanov prelazak na Nou Kamp zbog "varanja" pri uplaćivanju obeštećenja.

Prijem tog zahtjeva u srijedu je potvrdio prvi čovjek Primere, Havijer Tebas.

Podsjetimo, Barselona je prošle nedjelje saopštila da je dovela Grizmana iz Atletiko Madrida i da je za francuskog fudbalera platila otkupnu klauzulu od 120 miliona evra. Međutim, u Atletiku smatraju da to nije dovoljno, pošto tvrde da je Grizman dogovorio prelazak na Kamp Nou prije 1. jula, kada je otkupna klauzula iznosila 200 miliona evra.

Grizman je u utorak debitovao za Barselonu u prijateljskoj utakmici sa Čelsijem (1:2), ali je pored toga Atletiko tražio od Primere da blokira njegovu registraciju.

"Moguće je blokirati transfer. Primera će odlučiti koje mjere će preduzeti. Atletiko je podnio žalbu i stavio pod sumnju da li da izdamo licencu Grizmanu. Postoji proces za to, već je aktiviran i organizacija mora da riješi situaciju", rekao je Tebas, prenijeli su britanski mediji.

Grizman je prošlog ljeta odbio ponudu Barselone, a iz Atletika tvrde da je Barselona ponovo u martu pregovarala sa fudbalerom i optužili su španskog šampiona za nepoštovanje. 

U svakom slučaju, najzadovoljniji će biti Real Sosijedad, koji je 2014. prodao Grizmana Atletiku za 30 miliona i 20 odsto od iznosa za koji napusti "jorgandžije".

Koliki god to bio iznos.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC