• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić i Ozer zadovoljni "nulom" na Bilinom polju

Autor Fena

Čelik i Sarajevo već drugu sezonu uzastopno remizirali su 0:0 u Zenici, ali taj rezultat je zadovoljio oba trenera, kao i navijače na tribinama.

  Trener Sarajeva Husref Musemić istakao je da je Čelik bolje otvorio utakmicu, dominirao 20-tak minuta, nakon čega je, smatra on, Sarajevo bilo bolji.

"Nisam nezadovoljan rezultatom, a nisam nezadovoljan ni igrom. Pogotovo u drugom poluvremenu. Nemam šta zamjeriti svojim igračima, osim realizacije, ali to je fudbal", rekao je Musemić i istakao da se šanse nekada realizuju, a nekada ne.

"Mislim da smo mi pokazali da smo kvalitetna ekipa, mada neki žele da umanje vrijednost našeg tima. Pogotovo što nam nedostaje dosta igrača", rekao je Musemić, koji je izrazio nadu da povreda Mersudina Ahmetovića, vjerovatno, nije ozbiljnije prirode te da je on napustio igru više iz predostrožnosti.

"U prvom smo poluvremenu igrali napadački, imali smo šansi, a poslije smo prepustili igru Sarajevu. Oni su išli na duge lopte i imali smo dosta problema", rekao je Čelikov trener Hasan Ozer.

On je dodao kako su mogli i dati i primiti gol u prvom dijelu.

Drugo su poluvrijeme, istakao je, svjesno krenuli malo defanzivnije te su u tom dijelu utakmice oni pokušali dugim loptama ugroziti gostujući gol.

"Sa ovakvom ekipom odigrati i neriješeno nije loš rezultat. To je moje mišljenje. Čestitam objema ekipama", rekao je Ozer, koji je izrazio zadovoljstvo što njegov tim nije u prva dva susreta primio nijedan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC