• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tačno je, razgovarali smo sa Sašom Ilićem, TREBA nam"

Autor mondo.rs

Novi sportski direktor FSS Vladimir Matijašević potvrđuje za MONDO da bi legendarni fudbaler Partizana uskoro mogao da se nađe u nekoj od uloga u Savezu.

 FSS - razgovarali smo sa Sašom Ilićem Izvor: MN Press/arhiva
Momčilo Vukotić i Saša Ilić
Izvor: MN Press/arhiva

Nakon što je završio dugu i uspješnu karijeru, legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić se malo "pritajio", ali nije isključeno da ćemo ga opet gledati u srpskom fudbalu, u nekoj od uloga u nacionalnoj Kući fudbala.

Saša Ilić je bio omiljen među saigračima, ali i među fudbalerima drugih klubova. Prema njemu su uvijek imali poštovanje, a saigrači iz Partizana (kroz mnoge generacije) uvijek su isticali njega kao ključnu figuru za dobru atmosferu, kao važnog činioca u svlačionici, treninzima, pripremama...

Upravo je dobru atmosferu u ponedjeljak pomenuo i novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević tokom svog prvog susreta sa medijima u novoj ulozi.

Pozvali smo Matijaševića u vezi sa Sašom Ilićem i on je potvrdio da postoji prostor za saradnjom.

"Rekao sam i juče na zvaničnoj konferenciji za medije da nam je cilj da u FSS privučemo što veci broj kvalitetnih ljudi koji svojim znanjem, iskustvom i autoritetom mogu da pomognu razvoju fudbala u Srbiji i uspjehu svih nasih reprezentativnih selekcija. Tačno je da smo razgovarali i sa Sašom Ilićem, jer je riječ o čovjeku koji je igrama, harizmom, ponašanjem i profesionalnim odnosom obilježio jednu epohu u našem fudbalu", rekao je Matijašević za MONDO.

Dodao je da "nije bilo riječi o nekoj konkretnoj ulozi u Savezu".

"Bio je to prijateljski razgovor o svim aktuelnim događajima i prilika da saznamo kakvi su Saletovi budući planovi poslije završetka igračke karijere. Sa ljudima poput njega, uvijek ima prostora za saradnju", rekao je sportski direktor FSS.

Nedavno je u Savez ušao još jedan legendarni fudbaler Partizana - Momčilo "Moca" Vukotić (69), koji je uz legendu Crvene zvezde Zorana Filipovića (66), dobio ulogu skauta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC