• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal "poludio" - Kutinjo stiže, a odbrana?

Autor mondo.rs

Bomba s "Ostrva", "tobdžije" ne interesuje defanziva?

Zakuvava se u Engleskoj na dva dana pred zatvaranje pijace, a čini se da je Arsenal na putu da odradi "najluđi" prelazni rok u skorijoj prošlosti.

Naime, prema informacijama "L’ekipa", oni su blizu dogovora sa Filipeom Kutinjom. On će doći na pozajmicu, dugo je razmišljao da li će u ovakvoj Barseloni dobiti šansu i čini se prelomio da će krenuti nazad put Premijer lige.

Tim iz Londona je prije nekoliko dana nagovijestio da ovo može da se desi, makar su tako prenijeli mediji na "Ostrvu", a sada su navodi postali glasniji.


Sa njim u timu, Arsenal bi igrao samo u jednom pravcu, ofanziva bi bila jedina opcija za Emerija, ali djeluje da to ne odgovara njegovom stilu igre pa zbog toga čitav prelazni rok dobija drugačiju notu.

U klub su od većih pojačanja već stigli Nikolas Pepe i Dani Sebaljos, Kutinjo bi bio "šlag na torti" i vjerovatno pečat na dokumentu da "tobdžije" imaju najatraktivniji napad lige.

Ipak, i dalje imaju defanzivnih problema. Činjenica je da je odbrana slaba i da im tu nedostaju pojačanja, a današnji događaji produbljuju rane španskom treneru.

Njih je danas napustio i dugogodišnji kapiten Loran Košelni, prelazi u Bordo za obeštećenje od pet miliona evra i tako ostavlja najslabiji dio ekipe bez mogućnosti rotacije. Jedini defanzivac koji je doveden ovog ljeta – Vilijam Saliba, vraćen je na jednogodišnju pozajmicu u Sent Etijen, pa ni to ne može da se tumači kao pojačanje.

Ostalo je svega dva dana do zatvaranja transfer-prozora, Arsenal mora da pojuri nekog odbrambenog igrača ukoliko planira da bude siguran u top četiri.

Dugo se već šuška da će na "Emirejts" stići Kiran Tirni iz Seltika, a danas su se pojavile priče da bi mogli da se okrenu štoperu Lajpciga Dajou Upamekanu. Ukoliko bi obojica pristigla u London, bijelo-crveni bi bili izuzetno respektabilni i mogli bi da se nadaju i nečemu više od "samo" četvrtog mjesta, što je cilj za ovu sezonu.

Vremena je sve manje, Arsenal posluje aktivnije nego što je najavio i troši veći novac od objavljenog budžeta. Vidjećemo kako će privesti kraju ovo ljeto, a svakako da će biti zanimljivo ukoliko bivši fudbaler Liverpula pređe u redove jednog od najljućih rivala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC