• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Napredak je velika lekcija pred revanš u Turskoj"

Autor mondo.rs

Defanzivac crno-belih ne shvata zašto je ekipa ušla loše u meč u Kruševcu, ali naglašava da će to iskustvo biti dobra lekcija za trenutno važniju utakmicu.

Izvor: MN PRESS

Partizanov defanzivac Igor Vujačić (25) odigrao je u nedelju prvi superligaški meč u crno-belom i neće ga pamtiti po zadovoljstvu. Bio je starter i učestvovao je u remiju na kruševačkom stadionu "Mladost" protiv Napretka - 2:2.

Dan kasnije, u razgovoru za klupski sajt, crnogorski novajlija crno-belih rekao je da je ekipa naučila veliku lekciju u toj utakmici i da će je koristiti za revanš protiv Malatije u Turskoj (četvrtak, 19 časova).

"Naučili smo i arhivirali pred put u Tursku. Malatija nije naivna, imaju opasne igrače po bokovima i ako uspemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz. Ali, pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaboravi, a ova posmatra kao da se kreće od nule", rekao je Vujačić za sajt kluba.

U osvrtu na nedeljni meč, Vujačić je rekao da mu nije jasno zašto ekipa nije dobro ušla u meč.

"Ili je do vremenskih uslova ili smo se malo više opustili. Sve golove koje smo primili, primili smo iz svojih grešaka što je neshvatljivo. U drugom poluvremenu smo došli do naše igre, stvarali šanse i davali golove za izjednačenje, uz žal što se nismo vratili sa tri boda", kazao je Vujačić.

Crnogorski fudbaler je u duelu sa Napretkom dobio udarac zbog kog mu je pukla arkada, ali je naveo da se dobro oseća i da je to "normalno za njegovu poziciju".

Dakle, biće spreman da konkuriše za revanš protiv Malatije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC