• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Borca u mladu reprezentaciju Srbije!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Mladi vezista Dejan Bosančić dobio je poziv za nastup u dresu "orlića": "Ogroman uspjeh za mene, presrećan sam", kaže za MONDO 21-godišnji fudbaler banjalučkog premijerligaša.

 Dejan Bosančić dobio poziv u mladu reprezentaciju Srbije Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Karijera Dejana Bosančića iz dana u dan ide uzlaznom putanjom.

Nakon sjajnih partija u dresu banjalučkog Željezničara, uslijedio je poziv sa Gradskog stadiona i potpisivanje ugovora sa Borcem, a nedugo zatim i debi u Premijer ligi BiH.

"Crveno-plavi" izborili su povratak u bh. elitu, a mladi 21-godišnji vezista dobio je puno povjerenje šefa stručnog štaba Branislava Krunića, te se ustalio u startnoj postavi Banjalučana.

Sve to nije promaklo stručnom štabu mlade (U-21) reprezentacije Srbije, na čelu sa Nenadom Milovanovićem, koji je odlučio da u tim "orlića" pozove Bosančića, što je igrač Borca objeručke prihvatio.

Srpski tim nije imao zapažen uspjeh na proteklom Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, pa će novi ciklus početi sa novim selektorom na klupi, koji je najavio stvaranje "kulta reprezentacije".

Reprezentativci, među kojima i Bosančić, okupili su se na nezvaničnom okupljanju u Staroj Pazovi, gdje će Milovanović šansu dati brojnim igračima, kako bi vidio na koga može da računa u budućnosti, naročito tokom kvalifikacija za EP 2021. godine.

"Već sam stigao u Staru Pazovu i odradio trening sa ekipom. Ovo je širi spisak U-21 selekcije, neće svi biti pozvani na kvalifikacije, a na meni je da se nametnem i pokušam izboriti mjesto u timu 'orlića'", istakao je Bosančić u javljanju za MONDO.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kako je naglasio, ovo je velika stvar za njega i nagrada za sve ono što je radio proteklih godina.

"Nisam do sada nastupao za reprezentativne selekcije, tako da je ovo ogroman uspjeh za mene. Veoma sam srećan zbog ovog poziva, osjećaj je izvanredan, a sve ovo daje mi još veću motivaciju za rad na terenu", poručio je mladi vezista.

Borčeva mladost i snaga s "Predgrađa" (FOTO)

Borac je proteklog vikenda slavio na teškom gostovanju u Bijeljini protiv Radnika (2:1), a Bosančić je već u 11. minutu, zbog povrede, svoje mjesto morao ustupiti Zoranu Milutinoviću.

"U pitanju je tetiva, zglob, nezgodno sam doskočio  i nisam mogao nastaviti utakmicu. Bolje je sada, nadam se da se povreda neće vratiti", poručio je Bosančić.

U srijedu će "orlići" odigrati i prijateljski meč sa Spartakom iz Subotice.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sretno

Maćeg treba doziriati. Davati mu po 15-20 min. a igru da nose iskusni Radulovic i Milutinovic a ne ko žutog ubaciti ga i ne vaditi iz igre iako vidimo da ne mogu jos to odigrati. Kod ovog okupljanja mi smeta sto je Neško rekao da okuplja siri krug igraca iz malih klubova. Vico objasni Nesku da ja Borac najveći srpski klub i da se javno izvini Borcu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC