• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo uči na greškama, nema opuštanja pred Malatiju

Autor mondo.rs

Trener Partizana rekao je će u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope "dosta toga zavisiti od nas", ali i da protivnik može mnogo više nego što je prikazao u Beogradu.

 Savo Milošević - Nema opuštanja - Malatija - Partizan Izvor: MN PRESS

Upitan kakva su mu očekivanja od revanš utakmice 3. pretkola Lige Evrope, u četvrtak protiv Malatijaspora (19.00, Arena sport 1), Savo Milošević je odgovorio:

"Očekivanja su prvo da se svi osposobimo. Ostao je još Ostojić, blizu je, trebalo bi da igra", osvrnuo se na status ključnog igrača odbrane, čije odsustvo je doprinelo da Partizan u prvom poluvremenu superligaškog duela sa Napretkom primi dva gola.

Bodovi su prosuti i za njima ne vredi "plakati", ali treba se pobrinuti da ekipa potpuno spremna i koncentrisana izađe na okršaj sa turskim predstavnikom, kako bi se primakla na korak od plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

"Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, protiv ozbiljne ekipe. Neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i dosta stvari će zavisiti od nas", rekao je Milošević novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

 Mladi trener od rivala očekuje drugačiju, "dosta ofanzivniju" igru od one iz Beograda, gde je Partizan slavio rezultatom 3:1 (1:0).

"Pokazali su u Ljubljani da kada hoće i kada jure rezultat, mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da idu grlom u jagode, ali sigurno će biti ofanzivniji nego prošle nedelje".

Milošević je upitan i da li će rezultatska prednost "uljuljkati" njegov tim, jer se posle dominacije na stadionu u Humskoj ulici stekao utisak da će crno-beli lako da prođu Malatiju.

"Taman posla. Svesni su igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je tih 3:1 bilo samo zahvaljujući našoj odličnoj igri. Ako pomislimo za trenutak da će biti lako, imaćemo veliki problem. Pokušavam da se fokusiram na svoj posao i da to prenesem na igrače. Mislim da su svesni, kroz priču koju smo imali u prethodnih par dana, a posebno posle lošeg izdanja u Kruševcu, da bilo koje opuštanje može skupo da nas košta".

Savo je u nedelju uveče rekao da je on krivac za "sramotnu igru" protiv Napretka.

"Moja greška je što sam izveo tim koji nije dobro izbalansiran, pogotovo kada je u pitanju defanzivna stabilnost. Mnogo loših stavri je proisteklo iz toga. Greška je bila sastav tima i treba učiti na greškama".

Trener Partizana nada se da će pojačanje iz Arsenala Takuma Asano, koji je u prvom meču odigrao celo drugo poluvreme, u revanšu biti spreman za više od toga.

Bolji iz dvomeča Partizan - Malatijaspor u plej-of rundi ide na Molde ili Aris (prva utakmica 3:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC