• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od igrača futsala, zvezde Sevilje do rekordera Monaka!

Autor mondo.rs

Monako i Sevilja "razmenili" napadače, u odvojenim transferima, što je sve popularniji biznis model klubova, verovatno i zbog "sređivanja knjiga" i finansijskog fer-pleja.

Monako ne želi da mu se ponovi prethodna sezona, kada su se jedva spasili ispadanja, tako da su odlučili da do kraja prelaznog roka značajno pojačanju ekipu!

Spekuliše se već danima da su zainteresovani za Danijelea Ruganija, Bleza Matuidija i Marija Mandžukića iz Juventusa, a dok čekaju da "završe posao" za makar jednog fudbalera šampiona Italije - doveli su jednog od najboljih francuskih napadača.

Visam Ben Jeder (29) potpisao je za "kneževe" u transferu vrednom čak 40 miliona evra i biće "udarna" igla" tima Leonarda Žardima u narednom periodu.

U pitanju je fudbaler koji je prethodne tri sezone blistao u Andaluziji, pre toga u Tuluzu, a zanimljivo je da je relativno kasno počeo da se profesionalno bavi fudbalom pošto je prvo igrao futsal, čak predstavljao mladu reprezentaciju Francuske u ovom sportu.

Ni za jednog "domaćeg" fudbalera Monako do sada nije platio toliki novac...

Ben Jeder tako postaje prva opcija u napadu Monaka pošto je u suprotnom smeru, u Sevilju, otišao Roni Lopeš (23) - i to za duplo manju svotu od 20 miliona evra.

Zanimljivo je da je Lopeš već 14. pojačanje Sevilje ovog leta.

Očekuje se i skori odlazak Radamela Falkaoa u Tursku, dok ćemo videti da li će Monako uspeti da dovede pojačanja koja je planirao i da se ponovo bori za titulu u Ligi 1, pošto su ne tako davno uspeli da budu i ispred Pari sen Žermena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC