• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted će osvojiti titulu prije Liverpula!

Autor mondo.rs

Snažne riječi legendarnog Garija Nevila koji sumnja u ekipu Jirgena Klopa i ne vjeruje da je sposobna da osvoji Premijer ligu.

Kada je Liverpul posljednji put osvojio titulu prvaka Engleske, čak 18. u istoriji, Mančester junajted je bio daleko iza njih sa tek sedam šampionskih pehara.

Međutim, Ser Aleks Ferguson i njegovi fudbaleri su u nešto više od dvije decenije promijenili tok istorije engleskog fudbala i postali najtrofejniji klub sa 20 titula šampiona, dok je Liverpul ostao na istoj brojki koju nikako ne može da "pomjeri" sa te tačke od nastanka Premijer lige.

Nikad bliži bili su prethodne sezone kada su osvojili rekordan broj bodova i nisu "krunisani", Siti je bio bolji za jedan bod, a ima onih koji misle da to ne mogu da ponove...

Među njima je i legenda "crvenih đavola" Gari Nevil koji je u razgovoru za "The Big Debate" pomalo i "prozvao" rivalski klub, saopštivši da će prije Mančester junajted, koji je u ogromnim problemima od 2012. godine, osvojiti titulu nego Liverpul.

"Mogu da vam garantujem da će Junajted ponovo osvajati trofeje. Štaviše, vjerovatno će osvojiti Premijer ligu i prije Liverpula, to je moje mišljenje", rekao je Nevil.

"I ne govorim to iz nepoštovanja, stvarno vjerujem u to".


Gari Nevil je objasnio da su Liverpul, Siti i Totenhem imali mnogo problema sa "sklapanjem ekipe" i angažovanjem igrača u posljednjih 25 do 30 godina, a da kroz jednu takvu krizu sada konačno prolazi i Junajted, iz čega vjeruje da će se brzo iskobeljati.

"Doći će uskoro trenutak kada će pronaći pravi sistem, prave ljude, pravog menadžera, nadam se da je to već Solskjer - i da će ponovo osvajati. To će se desiti", rekao je on.

U razgovoru je učestvovao i Džejmi Karager, legenda Liverpula, koji je Gariju Nevilu na to replicirao da Mančester junajted neće osvojiti Ligu šampiona prije "redsa", što je očigledno pogodilo njegovog velikog prijatelja...

"Da, možda neće, ali hoće titulu! Bliži su im nego što misliš, a isto tako Mohamed Salah će otići iz Liverpula u sljedećih 12 mjeseci, već vidim!", nastavio je Nevil.

"I to Džejmi zna, ali neće da kaže, može da se namiriše kod igrača!"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC