• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kopenhagenu se smrklo: Povrijedio se i Vind!

Autor mondo.rs

Najbolji igrač danskog prvaka takođe će morati na dugu pauzu.

 Kopenhagen - Povrijeđen najbolji igrač Jonas Vind Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nižu se teški dani za Kopenhagen poslije dramatične eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona u dvomeču protiv Crvene zvezde.

Pored toga što nisu opravdali ulogu nosioca i preselili se u plej-of za plasman u Ligu Evrope, izabranici Stalea Solbakena ostali su u kratkom roku bez dvojice nosilaca igre - i to na veoma dugačak period.

Najpre je utvrđeno da je centarfor Dame N'Doje u revanšu protiv Zvezde doživio toliko tešku povredu koljena da zbog nje sigurno neće igrati bar do zime, a ove srijede najavljeno je da je povrijeđen i najbolji igrač ekipe, Jonas Vind (20).

Mladi ofanzivac i lider tima doživio je povredu zgloba tokom treninga i takođe neće igrati barr do kraja polusezone.

"Na pregledu skenerom utvrđena je povreda koja će ga skloniti sa terena do kraja jeseni, zavisno od toga koliko će trajati njegov oporavak", rekao je prvi ljekar kluba, Morten Bosen.

Jasno, trener Solbakenu je posao sada izuzetno otežan.

"Prije svega, šteta je to da će Jonas morati da na pauzu. Nakon toga, skoro je tragično da smo u kratkom periodu zbog teških povreda izgubili i N'Dojea i Jonasa. Ipak, ništa ne možemo da uradimo tim povodom, a imamo mnogo talentovanih igrača koji mogu da odgovore izazovu i da nas 'poguraju' u izazovima koji su pred nama", izjavio je norveški stručnjak.

Podsjetimo da je Vind pre dvije sedmice na "Marakani" pokazao veliku hrabrost i umijeće kada je "panenkom" iz penala savladao Milana Borjana. U revanšu je tokom penal serije izveo još dva jedanesterca - prvi je iskoristio, a drugi nije, a Zvezdin golman je tom odbranom uveo crveno-bijele u plej-of, koji će srpski šampion započeti ove srijede, na gostovanju Jang Bojsu u Švajcarskoj.

U međuvremenu, Kopenhagen je reagovao i popunio iznenadnu prazninu u napadu dovođenjem Urugvajca Majkla Santosa iz Malage.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC