• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sevilja odlična: Dve pobede u gostima, mreža netaknuta

Autor mondo.rs

"Rohiblankosi" su na početku novog prvenstva Španije imali delikatan raspored, ali su zadatak obavili na najbolji mogući način.

Ekipa Sevilje biće među vodećima u Primeri i posle drugog kola, koje je počelo njenom pobedom u gostima nad regionalnim rivalom Granadom - 0:1 (0:0).

Gol odluke postigao je u 52. minutu Đoan Đordan, pojačanje iz Eibara, koji je pratio akciju drugog novajlije, Holanđanina Lika de Jonga i posle njegovog izblokiranog udarca preuzeo loptu, pa iz neposredne blizine dovršio obećavajuću akciju.

Sevilja je u prvom kolu pobedila Espanjol u Barseloni 2:0, tako da je, osim što ima maksimalan bodovni učinak, uspela da za 180 minuta igre sačuva svoju mrežu.

Podsećamo da je Andalužane ovog leta preuzeo Đulen Lopetegi, nekadašnji selektor Španije i ekspresno otpušteni trener Real Madrida.

Povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj i drugi meč zaredom je ušao u igru sa klupe. On je prošlog meseca potpisao za Sevilju kao slobodni agent, pošto mu je istekao ugovor sa Gvangdžou Evergrandeom.

Od 22 časa igraju Levante i Viljareal, a ostale utakmice na rasporedu su u subotu i nedelju.

Sastaće se: Osasuna - Eibar, Real - Valjadolid, Selta - Valensija, Hetafe - Atletik Bilbao (subota), Alaves - Espanjol, Majorka - Sosijedad, Leganes - Atletiko Madrid i Barselona - Betis (nedelja).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC