• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ben Haim: Nikad ne bih došao u Grantov Čelsi!

"Da sam znao da će Grant preuzeti ekipu, nikad ne bih došao na "Stamford Bridž", već bih potpisao za neki drugi klub”, izjavio je Izraelac.

 Ben Haim: Nikad ne bih došao u Grantov Čelsi!  Izvor: MONDO

Defanzivac Čelsija i reprezentacije Izraela Tal Ben Haim oštro je kritikovao menadžera Avrama Granta, rekavši da nikad ne bi došao u London, da je znao da će njegov zemljak voditi prvu ekipu “plavaca”!

"Žoze Murinjo je razlog mog dolaska u Čelsi. Da sam znao da će Grant preuzeti ekipu, nikad ne bih došao na "Stamford Bridž", već bih potpisao za neki drugi klub”, izjavio je Izraelac engleskim medijima.

Prema njegovim rečima, portugalski stručnjak je dugo pokušavao da ga iz Boltona dovede u London i kad je popustio i potpisao ugovor sa Čelsijem, došlo je do neočekivane smene na klupi.

Od Ben Haimovog transfera prošlog juna, Murinjo ga je odmah prekomandovao u prvi tim, što nije slučaj otkako je ekipu preuzeo Avram Grant.

“Činjenica je da sam bio starter kad je trener bio Murinjo, a sada uglavnom sedim na klupi. To mi se nimalo ne dopada, nisam došao u Čelsi da bi nekom bio rezerva. Znam da ništa dobro za mene neće biti dokle god šefuje Grant”, dodao je Ben Haim, čiji napadi na menadžera su usledili nakon prvenstvenog remija sa Viganom (1:1), kojim su gotovo sigurno ispali iz trke za titulom.

Lider prvenstva i aktuelni prvak Mančester junajted ima pet bodova viška i verovatno će da odbrani trofej, što je podgrejalo spekulacije da bi vlasnik Čelsija Roman Abramovič na kraju sezone mogao da otpusti Granta.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC