• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Santoš izabrao: Ovi Portugalci idu na Srbiju

Autor mondo.rs

Pred novi reprezentativni "prozor", trener poimenično najbolje selekcije u grupi u kojoj je Srbija rekao je da je svjestan šta ga čeka u Srbiji, ali da dolaze po pobjedu...

Po završetku klupske fudbalske vikend-akcije, ponovo će uslijediti pauza za utakmice reprezentacija.

Selekcija Srbije će u tom periodu odigrati dva duela, u goste nam dolazi Portugal, a zatim idemo "na noge" Luksemburgu, i to će ujedno biti prvi mečevi Ljubiše Tumbakovića na klupi nacionalnog tima.

U susret okupljanju, novi selektor je objavio spisak na kom ima nekih novih lica, kao i nekih povratnika, a danas je isto uradio i njegov kolega koji će mu biti rival na "vatrenom krštenju".

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je danas da poštuje Srbiju, ali da želi pobjedu u Beogradu i prvo mjesto u kvalifikacionoj grupi.

Izvor: MN PRESS

"Želimo da kao prvi u grupi završimo kvalifikacije. Ima još šest utakmica i svih šest moramo da dobijemo, što podrazumijeva da prvo pobijedimo Srbiju u Beogradu. To možemo samo ako budemo poštovali protivnike. Utakmica sa Srbijom biće izuzetno teška", rekao je Santoš prilikom objave spiska igrača.

Portugal će 7. septembra gostovati Srbiji na stadionu "Rajko Mitić" od 20:45 u Grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Oni trenutno imaju dva boda iz dvije utakmice, dva manje od Srbije koja ima tri odigrana meča, dok na tabeli vodi Ukrajina sa deset poena.

"Srbiji će, naravno, ovo biti veoma važna utakmica, ali i nama poslije dva remija na početku kvalifikacija. Možemo da pobijedimo i Srbiju i sve ostale, ali kao što je Kristijano Ronaldo rekao, nije dovoljno da želite i imate talenat, nije dovoljno da pričate, već morate da izađete na teren i pokažete šta znate", kazao je selektor aktuelnog prvaka Evrope.

Portugal će računati na brojne zvijezde, prije svih na jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda, a u nacionalni tim su pozvani i Žoao Feliks iz Atletika, Bernardo Silva iz Mančester sitija i veliki broj drugih iz najvećih evropskih klubova.

Evo i kompletnog spiska rivala na kojem je 25 imena za utakmice tokom ove reprezentativne pauze:

Golmani:Beto (Goctepe), Žoze Sa (Olimpijakos), Rui Patrisio (Vulverhempton)

Odbrana: Žoao Kanselo (Mančester Siti), Nelson Semedo (Barselona), Žoze Fonte(Lil), Pepe (Porto), Ruben Dias (Benfika), Daniel Kariso (Sevilja), Rafael Gereiro(Dortmund), Mario Rui (Napoli)

Vezni red:Danilo Pereira (Porto), Ruben Neveš (Vulverhempton), Vilijam Karvaljo(Betis), Bruno Fernandeš (Sporting), Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Pici (Benfika), Renato Sančes (Lil)

Napadači:Bernardo Silva (Mančester Siti), Danijel Podense (Olimpijakos), Gonsalo Guedeš (Valensija), Rafa Silva ( Benfika), Kristijano Ronaldo (Juventus),Dijogo Žota (Vulverhempton), Žoao Feliks (Atletiko Madrid).

Nakon ovog susreta Portugalci putuju i u Litvaniju gdje će 10. septembra odigrati drugi susret, dok će srpski reprezentativci istog datuma gostovati selekciji Luksemburga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC