• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real spremio 70 miliona evra za Ibru

Real Madrid je spremio fantastičnu ponudu za napadača Intera Zlatana Ibrahimovića (26), vrednu neverovatnih 70 miliona evra.

 Real spremio 70 miliona evra za Ibru  Izvor: MONDO

Real Madrid je spremio fantastičnu ponudu za napadača Intera Zlatana Ibrahimovića (26), vrednu neverovatnih 70 miliona evra, piše rimski dnevnik “Korijere delo Sport” u izdanju od srede.

Švedski reprezentativac, poreklom iz Bosne i Hercegovine, odavno se nalazi na meti “kraljevskog kluba”, koji mu je identičan iznos ponudio dok je bio član Juventusa, ali se popularni Ibra ipak odlučio za tim sa “Meace”.

Kako navodi rimski dnevnik, Ibrahimović bi u Madridu godišnje zaradjivao oko 12 miliona evra, ali teško je verovati da će se vlasnik “neroazura” Masimo Morati odreći ponajboljeg igrača. Posebno kada se zna da će od naredne sezone Inter verovatno ostati bez trojice napadača – Brazilca Adrijana, Ernana Krespa i Davida Suaza.

Medjutim, loša forma švedskog reprezentativca u drugom delu sezone, u kojoj nije postigao gol iz igre puna tri meseca, mogla bi natera rukovodstvo Intera da ozbiljno razmisli o ponudi Reala.

Osim toga, centarfor kuburi sa nezgodnom povredom kolena, što je snažno uticalo na njegovu formu, a prema izveštajima, njegov zdravstveni problem možda nije moguće sanirati.

Sigurno je da će Zlatan propustiti polufinalnu utakmicu Kupa Italije sa Lacijom, a takodje je pod upitnikom za vikend meč Serije A protiv Torina.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC