• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ernanu Krespu otkaz poslije dvije pobjede u 2019.

Autor mondo.rs

Nekadašnji golgeter se ne snalazi najbolje u ulozi trenera, pošto je već završio rad u Banfildu.

Izašao je iz kopački, našao i u poslu direktora, da bi potom riješio da postane trener. I za sada Ernanu Krespu ne ide baš najbolje, pošto je dobio otkaz na mjestu trenera Banfilda.

Argentinski klub je potvrdio da legendarni golgeter više nije šef stručnog štaba člana argentinske Superlige, pošto je njegov tim u prvih pet kola novog šampionata osvojio samo četiri boda. Krespo je na mjesto trenera Banfilda stigao prije osam mjeseci i do sada ih je vodio na samo 14 mečeva.

Banfild se poslije pet kola nalazi na 19. mjestu u ligi od 24 tima i nezadovoljstvo slabim rezultatima je očigledno presudilo da više ne bude trener zeleno-bijelih.

Krespo je u Banfildu imao skor od 2 pobjede, 5 remija i 7 poraza.

Zabilježio je samo dvije pobjede, po jednu u dvije sezone. U posljednjih devet mečeva prošle sezone Banfild je sa Krespom na klupi osvojio samo osam bodova, da bi na startu nove sezone jedna pobeda, jedan remi i tri poraza bili dovoljni da Krespo bude smijenjen.

Jedini trijumf su ostvarili protiv Estudiantesa, da bi potom uslijedili porazi od Argentinos Juniorsa, Boke Juniors i remi protiv Defense i Hustisije.

Argentinac je prethodno bio trener italijanskog drugoligaša Modene i to još u sezoni 2015/16, gdje je dobio otkaz pred kraj sezone, a u međuvremenu je na kratko bio i direktor Parme.

Krespo je u igračkoj karijeri bio prvak u prvenstvima Argentine i Italije, dok je osvajao i Kopa Libertadores i nekadašnji Kup UEFA. Samo u Seriji A je za Inter, Milan, Parmu, Lacio i Đenovu postigao preko 150 golova. Ipak, pored terena mu uopšte ne cvjetaju ruže.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC