• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RONALDO je u Beogradu: Policija, navijači i suze

Autor mondo.rs

Portugalci doputovali u prestonicu Srbije na megdan "orlovima". Jako obezbjeđenje čuva šampiona Evrope, navijači dočekali Kristijana Ronalda. Jedna djevojka zaplakala...

Navijači u Srbiji nisu poznati po tome da dočekuju i progone svoje sportske idole. Naprotiv, mnogi poznati stranci, među kojima su često i mega zvijezde, ostanu u čudu kada prošetaju ulicama srpskih gradova.

Većini takva atmosfera prija, jer sve ostane na znatiželji pojedinaca i po kojem autogramu za one koji se odvaže da priđu.

Međutim, sa Kristijanom Ronaldom nije takva situacija. As Juventusa i portugalske reprezentacije nije imao mira već na prvom koraku - na aerodromu "Nikola Tesla" u četvrtak uveče.

Evropski šampion doputovao je u Beograd na megdan Srbiji u kvalifikacijama za EURO 2020, a u centru pažnje našao se upravo jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Jake policijske snage brinule su za bezbjednost Portugalaca, tako da su fanovi Ronalda, ipak, ostali na distanci, što je do suza dovelo djevojku koja je stigla na surčinski aerodrom samo da bi se fotografisala sa slavnim fudbalerom. Njeni pokušaji da "smekša" obezbjeđenje bili su neuspješni.

Srbija i Portugal odmjeriće snage u subotu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC