• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković: Nedostajao nam je završni pas

Autor mondo.rs

Selektor poslije debija na klupi Srbije govorio o pozitivnim i negativnim stvarima u porazu od Portugala - 2:4.

Srbija je u nekoliko navrata imala svoje trzaje u okršaju protiv Portugala, ali je na kraju ostala daleko od pozitivnog rezultata na stadionu "Rajko Mitić".



Selektor Ljubiša Tumbaković je poslije utakmice bio djelimično zadovoljan određenim aspektima igre Srbije, naročito u prvih 45 minuta.

"Pokušali smo da odigramo na neki naš kvalitet koji je ovog momenta realan, a da u isto vrijeme budemo svjesni da igramo protiv ekipe sa sedam ili osam vanserijskih igrača. Odlučili smo se za dio taktike koji je nama davao neku šansu. Dali smo kvalitet koji smo mi željeli u prvom poluvremenu", rekao je Tumbaković i nastavio.

"Napadali smo po krilima, malo nam je nedostajalo mirnoće i taj završni pas. I onda primimo taj gol koji nas je vratio korak unazad. Protiv ekipe koja je fantastična je onda teško, kada treba da jurimo rezultat na domaćem terenu protiv ovakvog protivnika", sumirao je utiske selektor Srbije.

O individualnim kvalitetima igrača Portugala se dosta pričalo prije same utakmice, a Tumbaković je priznao da je njegovom timu bilo teško da se nosi sa šampionom Evrope.

"Pogledajte samo kakve zamjene prave. Bilo je nedovoljno da im se suprotstavimo u toj mjeri u kojoj smo htjeli, posebno kad jurimo rezultat. Analiziraćemo utakmicu i trudićemo se da izvučemo ono što je dobro. Bilo je dobrih stvari u prvom poluvremenu, ali je drugačije je kada se igra protiv ovakve reprezentacije i Luksemburga", zaključio je Tumbaković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC