• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Santoš o Srbiji:Nesumnjivo odlična, ali smo bolji

Autori mondo.rs Autori Beta

"Imali smo veću raznolikost u igri, srpska reprezentacija je igrala na kontranapade, a mi smo više kontrolisali loptu i igru", rekao je Fernando Santoš poslije utakmice.

 Fernando-Santos-selektor-Portugal-komentar-utakmice-Srbija-Portugal-2-4 Izvor: EBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Selektor fudbalera Portugala Fernando Santoš rekao je da nema sumnje da je Srbija odlična, ali da je njegova ekipa bila bolja u večerašnjoj utakmici. 



"Bili smo bolji i zaslužili ovu pobjedu. Zadovoljan sam rezultatom. Imali smo problema u prvom dijelu utakmice da se izborimo sa Srbijom, koja je nesumnjivo odlična. Bili smo manje ranjivi nego u utakmici sa Srbijom u Lisabonu", rekao je Santoš novinarima poslije utakmice u Beogradu.

Portugal je u subotu pobijedio Srbiju (4:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i prestigao je na tabeli Grupe B, pa su srpske šanse za prolaz sada minimalne.

"Nema sumnje da je Srbija odličan protivnik. Imali smo veću raznolikost u igri, srpska reprezentacija je igrala na kontranapade, a mi smo više kontrolisali loptu i igru. Trebalo bi da radimo na posjedu lopte, više da ubrzamo igru i budemo više naprijed na terenu. To smo uspjeli u drugom poluvremenu", kazao je Santoš.

Njegov tim sada zauzima drugo mjesto na tabeli i ima bod više i utakmicu manje od Srbije i Luksemburga, a osam manje od vodeće Ukrajine uz dva meča manje.

"Ova pobjeda nam mnogo znači i donosi nam samopouzdanje. Moramo da pobijedimo sve ostale utakmice. Srbija je u komplikovanoj situaciji vezano za bodove, ali treba da se usredsredimo na naše obaveze", naveo je Santoš.

Portugal će u narednoj utakmici u utorak dočekati Litvaniju, dok će Srbija istog dana gostovati Luksemburgu

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC