• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuzlaci nakon Borca: Mnogo više od pobjede!

Autor mondo.ba

Uprkos brojnim problemima, fudbaler Slobode smogli snage da trijumfuju protiv favorizovanog kluba iz Banjaluke.

Neisplaćene plate, štrajk, netreniranje...

Sve je palo u zaborav kada su fudbaleri Slobode istrčali na teren "Tušnja", pred duel osmog kola Premijer lige BiH sa Borcem.

Iskusni strateg Mile Lazarević sjajno je psihički pripremio ekipu, koja tokom reprezentativne pauze skoro da nije bila u trenažnom procesu, te izvukao maksimum iz njih.

"Još na zagrijavanju, koje je bilo zaista fenomenalno, vidio sam raspoloženje koje nije viđeno od početka prvenstva. U svlačionici sam im rekao, kako ste odradili zagrijavanje, tako uđite na teren po tri boda, vjerujem u vas. Netreniranje je odradilo svoje. Pred kraj meča viđeni su grčevi, ali golovi su nas držali i izvukli maksimum iz njih. Čestitam još jednom mojim momcima i našoj sjajnoj publici", rekao je Lazarević.

Sloboda je protiv Borca slavila 3:1, uz dva gola iz prekida, Omara Pršeša iz slobodnog udarca i Samira Bekrića sa "bijele tačke", te autogolom Nebojše Runića.

"Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja. Pri rezultatu 2:1, bilo je pitanje da li će kvalitetna ekipa Borca uspjeti doći do izjednačenja, ali je na našu sreću stigao treći pogodak, autogol. Moji momci odigrali su zaista sjajno, a ova divna publika zaslužila je da slavimo i da uzdignutog čela ode sa 'Tušnja'", istakao je Lazarević.

Omar Pršeš postigao je vodeći gol za Slobodu iz slobodnog udarca, te najavio veliko slavlje Tuzlaka.

"Znato kakvo je stanje posljednjih 15 dana u klubu. Ovo nije samo obična pobjeda i tri boda, ovo je nešto mnogo veće za naš klub. Nadam se da će se stanje popraviti. Borac je kvalitetna ekipa, što se vidi u dosadašnjem dijelu prvenstva i drago mi je što smo slavili", poručio je Pršeš.

Sloboda je ovim trijumfom "preskočila" Borac na tabeli i sada zauzima šesto mjesto.

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Navijac

Uprava nepismena,tzv trener i polovni istroseni igraci,igraci sa strane,tzv pojacanja hahahaahhahaha...nemoj te me nasmijavati,pa sta ocekujete ljudi od njih?! Treba ih iznabijati nogama iz kluba sve zajedno...ne sramotite banjaluku i klub. Otidji te nije ovo za vas,pa do kad mislite gurati klub u propast..

Navijac

Sve dok vrbas banjalukom tece,djeca iz banjaluke za Borac igrat nece...borac borac!!! Sta da se kaze,uprava trener i takozvani igraci fudbaleri koji igraju za Borac,spasite nas klub i otidjite odakle ste dosli. A za Borac trebaju igrati djeca kluba,pa polako...druga liga,pa prva liga pa kad se napravi prava akademija,i selektiranje talentovane djece,a u banjaluci ih ima puno,onda se moze pricati o premijer ligi i necemu vecem. Dok igraju ovi polovni,defektni,istroseni manekeni nema napretka.

Vultures

Predlog. Ne placati igrace Borca. Igrajte za dz i eto rezultata. Ovako sa plavusom sa klupe djelujete ko manekeni.

Brko

Ovo sinoć je velika sramata i za grad i za klub. Igrači koji imaju redovana i velika primanja poraženi su od amatera koji ni ne treniraju. Poraženi, nadigrani, razbijeni bukvalno, dok su igrači Borca polagano izvodili aute i po 5 minuta kombinovali na svojoj polovini i prebacivali loptu ka protivničkoj tako čuvajući vrijeme i snagu ovih amatera. Na kraju su sve začinili autogolom. Sram vas bilo.

Umjetnost

Ovo je zaista umjetnost izgubiti od lose ekipe koja ni ne trenira i biti podredjen u svakom smislu. Bravo za ekipu. Bravo za Krunica. Sjajno postavljena taktika umjesto da se jurne od prve sekunde i sto prije da im se da 2-3 gola jer publika je usla u mec sa skandiranjem uprava napolje. Samo ih je teebalo dokrajciti. Borac se branio i cekao kraj sa nulom eventualno da sami sebi daju gol pa da pobjedimo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC