• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lampard: Ros šutira penale kad je u igri

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija pravda svog "vezistu", koji se otimao za loptu sa saigračem i onda promašio sa 11 metara.

Čelsi je u susretu sa Valensijom dominirao, stvarao šanse, primio gol 15 minuta prije kraja i onda promašio penal za izjednačenje u 87. minutu.

Konsekvenca svega toga je minimalan poraz, na povratku u Ligu šampiona poslije jedne sezone odsustva - 0:1.

Posebnu pažnju publike privuklo je komešanje uoči izvođenja penala, kada je prvo izgledalo da će šutirati Žoržinjo, a zatim je "bijeloj tački" prišao Ros Barkli, koji je svega sedam minuta ranije ušao sa klupe za rezerve.

Žoržinjo je mirno prihvatio Barklijev "upad", ali njegov zemljak Vilijan baš i nije, pa je dugo stajao pored Barklija i "značajno" ga posmatrao. Ipak, reprezentativac Engleske je samouvjereno upirao prst u sebe, stavljajući mu do znanja da nema dileme ko će izvesti najstrožu kaznu.

"Ros je izvođač penala, nekoliko puta je bio precizan u pripremnom periodu", pojasnio je menadžer "plavaca" Frenk Lampard.

"Ne znam o čemu su igrači pričali prije šuta. Žoržinjo i Vilijan takođe su zaduženi za penale, ali kada je Ros na terenu, onda je on taj. Ovog puta je promašio."

Lampard je ocijenio da je podmlađeni sastav Čelsija morao da izvuče više iz ove utakmice, najmanje jedan bod, ali da je na teži način shvatio šta znači takmičenje u Ligi šampiona.

"U grupi nam slijede gostovanja Lilu i Ajaksu, koja poslije ovog poraza dodatno dobijaju na značaju. Nema razloga da budemo previše neraspoloženi jer nismo igrali loše, a drugi timovi takođe će gubiti bodove. Za vikend nam dolazi Liverpul, najbolji tim u zemlji i moramo da budemo spremni za to."

Derbi 6. kola Premijer lige na rasporedu je u nedjelju od 17.30.

"Redsi" ubjedljivo vode, nakon što su ostvarili svih pet pobjeda, dok je Čelsi osvojio osam bodova i dijeli treću poziciju.

Barkli je izjavio da su ga saigrači u pomenutoj situaciji ohrabrivali da izvede penal.

"Krivo mi je što sam promašio, ali nije kraj svijeta. Vježbam ih svakog dana, na treninzima nikada ne promašujem, bio sam strijelac i u pripremnim mečevima. Da je na ovom meču dosuđen još jedan, opet bih bio siguran u sebe i izveo ga."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC