• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Morali smo mirnije, Natho ekstra klasa

Autor mondo.rs

Trener Partizana je vidio pozitivne stvari u remiju protiv AZ Alkmara u prvom kolu Lige Evrope, ali istakao i koje stvari crno-bijeli moraju da poboljšaju u narednim mečevima.

 Savo-Milosevic-izjava-poslije-AZ-Alkmara-Natho-ekstra-klasa Izvor: Mondo/Goran Sivački

Partizan je gubio, vodio i na kraju osvojio bod u premijernom meču u Ligi Evrope, a Savo Milošević je vidio "dvije strane medalje" u remiju 2:2.

Trener crno-bijelih je bio i zadovoljan i nezadovoljan osvojenim bodom.

"Kako smo počeli meč, bod je bio dobar, ali s obzirom na sve poslije, da smo okrenuli meč i imali igrača više, vjerovatno nije dovoljno", rekao je Milošević i još jednom istakao problem realizacije izglednih prilika.

"Opet smo stvorili bezbroj šansi i ako ne uspijevate da ih iskoristite, onda je teško. Nismo to uspjeli ni u Superligi na nekim utakmicama. Sve su to stvari za nauk iz kojih treba da učimo. Dobro je da smo u Ligi Evrope nezadovoljni bodom, to je znak da želimo više."

Milošević je govorio i o igri AZ Alkmara. Nije bio iznenađen onim što je holandska ekipa prikazala u Beogradu, a napomenuo je i šta mu je najviše zasmetalo u igri njegovog tima.

"Potpuno su igrali onako kako smo vidjeli da igraju. Oni žele da igraju fudbal u svim zonama i pokazali su da imaju opasne napadače. Nismo adekvatno odgovorili u prvih 20 minuta, a poslije smo došli do igre i do svojih šansi. Meni se jedino ne dopada drugo poluvrijeme, poslije postignutog drugog gola morali smo da igramo mirnije u nastavku. Idemo dalje, imamo još pet mečeva."

Igrač utakmice sa dva pogotka je bio Partizanov vezista Bibras Natho. I trener crno-bijelih je imao samo riječi hvale za reprezentativca Izraela.

"Znali smo da je Natho ekstra klasa i da je nivo iznad naše lige. Pravi je vođa. Pored ovih konkretnih stvari koje radi, koje svi vide, on radi i puno drugih stvari na terenu koje su jako bitne. Još uvijek je u fazi adaptacije na ovaj tim, ne treba to zaboraviti", podsjeća Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC