• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eto zašto Konte voli "krv" u svlačionici

Autor mondo.rs

Trofejni stručnjak impresivno je počeo boravak u Interu. Pobjeda protiv velikog protivnika zaokružila je start njegove ere.

Navijači Intera zavoljeli su Antonija Kontea (50).

Trofejni stručnjak došao je ovog ljeta na klupu "nerazura" kao legenda mrskog rivala, Juventusa i to je uticalo da ga neki u Milanu dočekaju sa zadrškom.

Ipak, pobjeda u derbiju protiv Milana izazvala je lijepe scene na stadionu "Đuzepe Meaca", gdje je Konte u subotu uveče slavio zajedno sa navijačima. Svi koji vole Inter uživali su u trijumfu protiv "rosonera".

Strijelci za pobjedu 2:0 bili su Marcelo Brozović i Romelu Lukaku, igrači koji su navodno ušli u raspravu tokom evropskog kiksa "nerazura" protiv Slavije iz Praga u Ligi šampiona (1:1).

Poslije derbija, Konte je rekao da voli takve situacije.

"Brozo i Lukaku su divni momci i ako im nešto zamjeram, to je da su previše fini. Moraju da budu drčniji na terenu i ne smiju da budu naivni. Ako se dogodi sukob, to je dobro, jer pokazuje da ovdje postoje vatra i krv u venama", rekao je Italijan.

"Bio sam igrač. Svađao sam se sa saigračima mnogo puta i poslije toga sam sa njima odlazio na večere. Nije to ništa strašno", dodao je on.

Konteov tim sada i dalje ima perfektan učinak u Seriji A (četiri utakmice i četiri pobjede) i smatra da je kiks u Ligi šampiona dobro uticao na njegovu ekipu uoči derbija.

"Momci su odigrali dobar meč iz svakog ugla. Za nama je nastup u Ligi šampiona koji je ostavio gorak ukus u ustima i možda nas je to dodatno 'zapalilo' da uđemo u derbi na pravi način", dodao je Konte.

Takođe, Italijan je pojedinačno govorio o pojedinim igračima, sa naglaskom na dobre igre Romelua Lukakua, strijelca tri gola u uvodna četiri kola Serije A.

"Lukaku može da pruži mnogo više, sigurno. Rekao sam mu to. On ima tek 26 godina i došao je ovdje zahvaljujući svom potencijalu. Ako budemo radili sa njim kako bi trebalo, može da nam postane izuzetno važan."

Lijepi dani za Kontea u Milanu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC