• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Dajk o izboru FIFA: Nisam razočaran

Autori mondo.ba Autori Anadolija

''Mesija i mene je nemoguće porediti, to je totalno drugačije'', naveo je holandski defanzivac nakon što je Argentinac proglašen za najboljeg igrača svijeta u 2019. godini.

Virdžil van Dajk, štoper Liverpula i zvanično najbolji fudbaler u Evropi u prošloj sezoni u izboru Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), istakao je da nije razočaran što nije proglašen najboljim fudbalerom u svijetu u sinoćnjem izboru Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA).

Nagradu je osvojio Argentinac Lionel Mesi, fudbaler Barselone, dok je Holanđanin bio drugi po broju bodova glasova članova žirija.

''Ljudi koji su glasali tako su odlučili. To se mora prihvatiti. Ponosan sam što sam bio u konkurenciji. Mesija i mene je nemoguće porediti, to je totalno drugačije", rekao je Van Dajk, koji je prošle sezone sa ''redsima'' osvojio trofej u Ligi šampiona.

Van Dajk se našao i u idealnom timu godine, koji osim njega još čine Alison Beker (Liverpul), Serhio Ramos (Real Madrid), Matijs de Liht (Ajaks/Juventus), Marselo (Real Madrid), Luka Modrić (Real Madrid), Frenki de Jong (Ajaks/Barselona), Eden Azar (Čelsi/Real Madrid), Kilijan Mbape (PSŽ), Kristijano Ronaldo (Juventus) i Lionel Mesi (Barselona).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC