• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Kad gubimo, odlazim a kad pobjeđujemo, tu sam"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Kada izgubimo onda odlazim, a kada pobijedimo ostajem tu. Oduvijek je bilo tako i tako će i dalje biti", poručio je aktuelni šef stručnog štaba Madriđana.

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, na početku ove sezone nalazi se pod velikim pritiskom zbog nešto slabijih rezultata.

Uoči večerašnjeg duela sa Osasunom na stadionu "Santjago Bernabeu" izjavio je da je to potpuno normalno i da je uvijek kada Real gubi, on na izlaznim vratima, a kada pobjeđuje siguran je na klupi.

"Kraljevski klub" je nakon teškog poraza u Ligi šampiona od Pari sen Žermena rezultatom 3:0 u španskom prvenstvu stigao do važne gostujuće pobjede kod Sevilje (1:0).

"Kada izgubimo onda odlazim, a kada pobijedimo ostajem tu. Oduvijek je bilo tako i tako će i dalje biti. Igramo protiv Osasune i vidjećemo šta će se dogoditi. Moramo igrati sjajno s istim intenzitetom i željom. To me zanima. Da biste pobijedili u utakmici morate igrati veoma dobro svih 90 minuta. Ekipe koje igraju dobro na vrhu su. U ovoj ligi se može dogoditi bilo šta jer je uvijek bila izjednačena. To je dobro. To zahtijeva od svakog tima mnogo u svakoj utakmici", kazao je Zidan.

Uprkos nešto lošijim igrama, Real je na vrhu tabele španske La Lige zajedno s Granadom, koja ima utakmicu više, i Atletikom iz Bilbaa sa po 11 bodova.

Utakmica Real - Osasuna igra se večeras s početkom u 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC