• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa krizu rješavala na zajedničkoj večeri

Autor mondo.rs

Došao je i gost iznenađenja, Mark Markez.

Đerar Pike je predložio, Lionel Mesi kao kapiten organizovao i došao prvi sinoć u "Sir Victor" hotel u centru Barselone, gdje je ekipa potom večerala u društvu trenera Ernestea Valverdea.

Okupljanju ekipe veče poslije važne, ali neubjedljive pobjede nad Viljarealom na "Kamp nou" stadionu, prisustvovao je i gost iznenađenja - svjetski šampion u Moto GP konkurenciji i fan "Blaugrane", Mark Markez.

"Sport" piše da je na večeru, koja je za cilj imala zbližavanje ekipe i opuštanje atmosfere među fudbalerima šampiona Španije, kapiten Mesi došao sam, a da su potom počeli da stižu i ostali. Antoan Grizman došao je zajedno sa zemljakom Samuelom Umtitijem, Pike se pojavio u društvu golmana Mark-Andrea Ter Štegena, itd.

"Mundo deportivo" navodi da je Usman Dembele došao na večeru u društvu prijatelja!?

Ekipa Barselone imala je rezervisan poseban, odvojen dio restorana u odnosu na ostale goste, a o čemu je bilo riječi samo se nagađa, jer su samo konobari imali pravo da prilaze stolu.

Čekajući oporavak neponovljivog Mesija, u međuvremenu proglašenog za najboljeg fudbalera svijeta u izboru FIFA, Barsa je neubjedljivo počela sezonu i pored Viljareala (2:1) zabilježila samo još dvije pobjede u prvih sedam utakmica - obje rezultatom 5:2, takođe kod kuće, protiv Betisa i Valensije.

U meču sa "Žutom podmornicom", u kojoj je Mesi zabilježio prvi start ove sezone i bio zamijenjen na poluvremenu zbog obnovljene povrede butnog mišića lijeve noge, Valverdeov tim rano je poveo 2:0 (Antoan Grizman 6, Artur 15), nakon čega su gosti sa "El Madrigala" visokim presingom pravili velike probleme domaćinu i učinili da navijači na tribinama gigantskog stadiona strijepe do posljednjeg zvižduka.

Viljareal je smanjio golom Santija Kasorle u 44. minutu i u drugom poluvremenu bio organizovanija, konkretnija, opasnija, ali ne i preciznija ekipa, pa je Valverdeov sastav osvojio tri boda sa kojima je stigla do diobe petog mjesta na tabeli Primere sa skorom 3-1-2 (14:10).

Barsu, koja je na startu Lige šampiona nekako izvukla bod u Dortmundu poslije 90 minuta mučenja sa Borusijom, očekuje gostovanje u predgrađu Madrida ekipi Hetafea, pa susret sa Interom u drugoj rundi najjačeg evropskog takmičenja, a onda i derbi sa Seviljom takođe na svom stadionu.

Poslije pauze za UEFA kvalifikacije i vezanih gostovanja Eibaru i Slaviji Prag, Mesi i ekipa odigraće prvi "El klasiko" ove sezone sa Real Madridom pred svojim navijačima - 26. oktobra.

Katalonski listovi "Sport" i "Mundo deportivo" ne isključuju mogućnost da već tada novi trener ekipe bude legendarni fudbaler Barselone, Ćavi Ernandez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC