• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba i Rajola žele 35.000.000 godišnje

Autor mondo.rs

Klub sa Old Traforda bi mogao da bude u velikoj dilemi u narednih nekoliko mjeseci, pošto engleski mediji prenose da Francuz želi novi basnoslovni ugovor ne bi li ostao u klubu.

  Mančester junated je konstantno u određenim problemima. Loš početak sezone, samo četiri pobjede otkako je Ole Gunar Solskjer postao menadžer prije tačno 6 mjeseci i sve slabiji kvalitet tima se gomilaju, a sada je na upravi kluba da zadrže najveću zvijezdu.

Kako prenose mediji sa Ostrva, Pol Pogba će tražiti novi ugovor vrijedan 600.000 funti sedmično ne bi li ostao na Old Trafordu! To znači da bi francuski vezista bio zadovoljan nedeljnom platom od 675.000 evra, što je blizu 3.000.000 mjesečno i čak 35.100.000 evra godišnje!

Uopšte nije tajna da je Pogba ljetos imao želju da napusti klub i čak je tokom juna izjavio na jednom događaju u Japanu da je možda došlo vrijeme da on i Mančester treba da potraže nove izazove.

Od toga na kraju nije bilo ništa i iz Junajteda se u posljednjih par sedmica šapatom moglo čuti da se Pogbi sprema novi ugovor.

"Đavoli" su navodno ljetos tražili preko 150 milion evra ne bi li ga pustili u Real Madrid, do čega, očekivano, nije došlo. Kako Pogbi ugovor ističe u junu 2021. godine, Junajted ne želi da narednog ljeta dođe u situaciju da Francuz ulazi u posljednju godinu ugovora.

To bi mu znatno oborilo cijenu, a klubu smanjilo pregovaračku moć, pa bi novi ugovor trebalo da "blindira" Pogbu za narednih nekoliko godina. Već se pominje da bi Mino Rajola ponovo trebalo da odigra veliku ulogu u tome, pa onda i ne bi trebalo da čudi da igrač i njegov agent hoće basnoslovnu sumu.

Ukoliko se ovi navodi ispostave tačnim i Pogba potpiše ugovor vrijedan 675.000 evra nedeljno, on bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu i to u timu koji ne nastupa u Ligi šampiona.

Finansijska moć Manćester junajteda je svima poznata. Sada ostaje da se vidi da li su spremni da još jednom ispune sve Pogbine želje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC