• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osima sa razglasa prozvao - pijani navijač!?

Autor mondo.ba

Nesvakidašnja situacija u Premijer ligi Bosne i Hercegovine...

Na tuzlanskom stadionu Tušanj snage su juče odmjerila dva prvoplasirana tima Premijer lige Bosne i Hercegovine, Tuzla siti i Željezničar.

Osim mnoštva prilika i četiri postignuta gola (po dva na obje strane), ali i činjenice da je Željezničar osvajanjem jednog boda zadržao lidersku poziciju, ovaj okršaj obilježio je i detalj iz 79. minuta.

Naime, čuvar mreže gostiju Filip Erić uspio je da sačuva svoju mrežu nakon udarca Nermina Crnkića, koji je mogao svoj tim po treći put da dovede u vođstvo na ovoj utakmici, nakon čega se u TV prenosu jasno i glasno čulo sa razglasa: ''Amareee, Amareee'', što je, svakako, bilo upućeno šefu stručnog štaba tima sa Grbavice. 

Djelovalo je ''na prvu'' da je to bilo djelo zvaničnog spikera na stadionu, što je odmah pomislila i cijela fudbalska javnost u Bosni i Hercegovini i osudila taj potez.

Ipak, ubrzo se oglasio i sam tuzlanski premijerligaš koji je saopštio da je krivac za navedenu situaciju – pijani navijač.

"Sedam godina se ovdje nije desio nikakav incident. Navijač u alkoholisanom stanju provukao je ruku, uzeo mikrofon i prozvao Osima. Prvi je pritrčao zvanični spiker kojem je oprema tik uz ogradu i reagovao'', naveo je klub.

Pomenutu situaciju možete da pogledate OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC