• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bufon: Inter - Juve za "skudeto"!

Autor mondo.rs

Legenda italijanskog fudbala nema dilemu...

Legendarni italijanski čuvar mreže Đanluiđi Bufon, koji se ovog ljeta vratio u Juventus nakon jednogodišnje epizode u Pari sen Žermenu, ušao je juče u istoriju fudbala na ''Čizmi''.

Popularni "Điđi", čiji tim je juče rezultatom 2:0 trijumfovao nad SPAL-om, stavio je juče 903. ''recku'' kad su u pitanju klupski nastupi, nadmašivši dosadašnjeg rekordera, Paola Maldinija.

"Svakako da sam zadovoljan tom činjenicom. Srećan sam i ponosan što sam novi rekorder, pogotovo iz razloga što sam do njega stigao u 42. godini i u iznenađujuće dobroj formi. Prije 6-7 godina, nisam ni pomišljao da će to tako biti danas'', rekao je Bufon za italijanske medije.

Njegov tim je posljednjih osam sezona neprikosnoven u Italiji, a ove godine je ogromnu konkurenciju za osvajanje ''skudeta'' dobio u Interu, koji je prvi put od 1966. godine vezao šest pobjeda na startu sezone.

Upravo ova dva tima će se sastati na ''Meaci'' u narednom kolu...

''Naravno da je to bitka za Skudeto. Naša želja je novi trofej, o tome nema rasprave, ali svakako je to i Interov cilj. Poznato mi je koliku veru imaju Konte i Marota, znam da nada u osvajanje titule živi duboko u njihovom srcima. Treba svakako da veruju u svoje šanse'', istakao je Bufon, čiji tim će prije tog meča u utorak u drugom kolu Lige šampiona ugostiti Bajer iz Leverkuzena.

U prvom kolu elitnog takmičenja, ''stara dama'' je na ''Vanda Metropolitanu'' remizirala rezultatom 2:2 sa Atletikom Madridom, iako je imala dva gola prednosti nakon 65 minuta.

"Nerazuri" će sredinom ove nedelje gostovati Barseloni, u duelu koji će vjerovatno biti jedan od najzanimljivijih u ovoj rundi najjačeg evro-takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC