• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgori start Mančestera u posljednjih 30 godina!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Prvi put da "crveni đavoli" nisu osvojili dvocifreni broj bodova nakon sedam kola još od sezone 1989/90. koju su završili na 13. mjestu.

Fudbaleri Mančester junajteda sinoć su u derbiju sedmog kola Premijer lige na "Old Trafordu" odigrali 1:1 protiv Arsenala, što je značilo da je slavni klub zabilježio najlošiji start u posljednje tri decenije, prenijela je agencija "Anadolija".

Junajted je pod vođstvom Ole Gunara Solskjera stigao do devetog boda nakon sedam utakmica. To je prvi put da "đavoli" nisu osvojili dvocifreni broj bodova nakon sedam kola još od sezone 1989/90. koju su završili na 13. mjestu.

Ali, Solskjer, ipak, vidi napredak u igri njegovog tima.

"Ima mnogo stvari koje možemo gledati koje mi daju samopouzdanje. Možemo razgovarati o nastupima, ali rezultati su važni. Mogu govoriti o šest-sedam dobro odigranih utakmica. Duel protiv Vest Hema je bio najlošiji, ali ne toliko kao što izgleda", izjavio je Solskjaer i dodao:

"Koliko puta ove sezone smo bili u vođstvu 1:0, a nismo postigli drugi gol? Ovo je strma krivulja učenja za nas i nastavićemo naporno raditi, a sa više iskustva ćemo donositi prave odluke. Nismo dovoljno brzo izlazili iz blokova u drugom poluvremenu. Osjećalo se da je Arsenal bio proaktivniji sve do svog gola".

Domaćin je poveo prelijepim golom Skota Mektominaja u finišu prvog poluvremena, a bod Arsenalu donio je Pjer-Emerik Obamejang u 58. minutu nakon velike greške odbrane Mančestera.

Poslije sedam odigranih kola Arsenal je na četvrtom mjestu sa 12 bodova, a Junajted na desetom sa tri boda manje. Lider Liverpul ima maksimalan broj bodova - 21.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC