• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić: Gaj bije kao sveti Ilija!

Posle plasmana u finale Kupa Srbije, fudbaleri Partizana, u donjem vešu, kod južne tribine uz baklje i pesmu proslavili pobedu nad Zvezdom 3:2.

 Jovetić: Gaj bije kao sveti Ilija! Izvor: MONDO

Za razliku od svojih ljutih rivala, fudbaleri Partizana, razumljivo bili su srećni, a komšijama su poručili: "Ko gubi, ima pravo da se ljuti".

Strelac odlučujućeg gola za Partizan, Stevan Jovetić izašao je iz svlačionice sa ledom na ruci. Novinarima je rekao da je to zbog silnih udaraca koje je primao od odbrambenih igrača Crvene zvezde, pogotovo Ibrahima Gaja.

"Tukli su me svi, mada sam već navikao na to. Ali, Gaj bije kao sveti Ilija", rekao je popularni "Pujo".

O meču je rekao da je Partizan bio konretniji, pogotovo u prvom delu. "Dali smo 100 odsto, i osim dvadeset minuta u drugom poluvremenu, sve ostalo je bilo odlično", rekao je kapiten Partizana i dodao: "Sudija je sudio odlično. Ja kad izgubim, sudija mi nije kriv!".

Iskusni Nenad Đorđević rekao je da je Partizan zasluženo pobedio. "Odigrali smo prvo poluvreme nikad bolje, rekao bih. Imali smo dosta šansi, neke smo iskoristili. Onda su se oni vratili, a na kraju nas je Bog nagradio. Pobedu posvećujem navijačima, i ocu Radetu, a on zna zašto".

O spornoj situaciji i poništenom golu Crvene zvezde, Đorđević je rekao: "Ko gubi ima pravo da se ljuti. Bilo je situacija kad su oni trebali da dobiju crvene kartone, pre svih Gaj. Nastavljamo borbu za dva trofeja, a ovo je prvi korak ka duploj kruni".

Trener Slaviša Jokanović rekao je da je zadovoljan što je njegova ekipa veći deo meča odigrala organizovano, na pas igru".

O padu u igri svoje ekipe u drugom delu, Jokanović je rekao da to ne sme da se događa, ali je podvukao odličnu igru u prvom delu, kada je Partizan "igrao izuzetno kvalitetno i zao je šta hoće".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC