• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino: Teško je, ali moramo da budemo smireni

Autori mondo.ba Autori Anadolija

''Sada je trenutak da budemo smireni i da ne pogriješimo. Nakon rezultata kao što je ovaj, potrebno je biti smiren'', rekao je menadžer Totenhema nakon poraza 2:7 od Bajerna

Totenhem, prošlogodišnji finalista Lige šampiona, sinoć je na domaćem terenu pretrpio debakl u duelu sa Bajernom.

U duelu drugog kola grupe B poražen je sa ubjedljivih 2:7, što je Maurisio Poketino okarakterisao kao predaju svojih igrača u jednom trenutku utakmice.

Istakao je i da je jako teško primiti sedam golova, ali i da se moraju suočiti sa takvom situacijom i biti potpuno smireni.

''Sada je trenutak da budemo smireni i da ne pogriješimo. Nakon rezultata kao što je ovaj, potrebno je biti smiren. Svi znamo kako se osjećamo, veoma razočarano. To pokazuje našu malu frustraciju tokom utakmice, jer sve do 82. minute bili smo živi. Tim se borio, stvorili smo i nekoliko šansi za postizanje trećeg gola. Ali, oni su bili neumoljivi'', kazao je Poketino i dodao:

''Osjećam se veoma, veoma razočarano. Osjećam se jako loše jer smo primili sedam golova. To je tako teško podnijeti. Ali, moramo se suočiti sa ovom situacijom. Uvijek je lijepo igrati finale Lige šampiona, i tada je lijepo izaći pred javnost. Sada sam ponovo izašao pred javnost i prihvatio da nismo bili dobri kao što se očekivalo.''

Totenhem je poveo preko Sona u 12. minutu, ali je svega tri minute kasnije izjednačio Džošua Kimih.

U posljednjoj minuti prvog dijela Robert Levandovski donio je prednost 2:1 Bajernu. U nastavku je Serž Gnabri sa dva brza gola u 53. i 55. minuti gotovo riješio utakmicu, ali su se ''pijetlovi'' golom Harija Kejna iz penala u 61. vratili u igru.

Sve do 83. minute bilo je 2:4, a onda su Gnabri sa s nova dva gola i Levandovski sa jednim odveli Bajern do velike pobjede 7:2.

Nakon dva odigrana kola u grupi B Lige šampiona Bajern je lider sa šest bodova, slijedi ga Crvena zvezda sa tri, te Olimpijakos i Totenhem sa po jednim.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC