• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko Kovač presrećan: Djelovali smo kao kolektiv!

Autor Anadolija

Totenhem, prošlogodišnji finalista Lige šampiona, sinoć je na domaćem terenu pretrpio debakl u duelu sa Bajernom. U duelu drugog kola grupe B poražen je sa ubjedljivih 2:7.

Trener Bajerna iz Minhena Niko Kovač rekao je, nakon velike pobjede protiv Totenhema (2:7) u Ligi šampiona, da je cijela ekipa igrala onako kako su se dogovorili prije meča.

''Bila je ovo zaista sjajna veče za Bajern, ali i za njemački fudbal. Dostići ovaj nivo igre je fantastično. Želim pohvaliti cijeli tim. Djelovali smo odlično kao kolektiv'', kazao je trener Bavaraca, te posebno pohvalio svog krilnog igrača Serža Gnabrija.

''Serž Gnabri je sa svoja četiri gola kruna velike pobjede. Ovo je sigurno njegova najbolja igra. Stvarno sam zadovoljan svime'', kazao je Kovač.

Totenhem, prošlogodišnji finalista Lige šampiona, sinoć je na domaćem terenu pretrpio debakl u duelu sa Bajernom. U duelu drugog kola grupe B poražen je sa ubjedljivih 2:7.

Totenhem je poveo preko Sona u 12. minutu, ali je svega tri minute kasnije izjednačio Džošua Kimih.

U posljednjoj minuti prvog dijela Robert Levandovski donio je prednost 2:1 Bajernu. U nastavku je Serž Gnabri sa dva brza gola u 53. i 55. minuti gotovo riješio utakmicu, ali su se ''pijetlovi'' golom Harija Kejna iz penala u 61. vratili u igru.

Sve do 83. minute bilo je 2:4, a onda su Gnabri sa s nova dva gola i Levandovski sa jednim odveli Bajern do velike pobjede 7:2.

Nakon dva odigrana kola u grupi B Lige šampiona Bajern je lider sa šest bodova, slijedi ga Crvena zvezda sa tri, te Olimpijakos i Totenhem sa po jednim.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC