• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Francuski prvenac" Ikardija: PSŽ lako do bodova!

Autor mondo.rs

Parižani bez mnogo muke savladali Anže. Sjajna partija Pabla Sarabije.

Posle prvenca kojim je doneo pobedu protiv Galatasaraja u Ligi šampiona (1:0), Mauro Ikardi upisao je i svoj prvi pogodak za Pari Sen Žermen u prvenstvu Francuske i to u derbiju sa drugoplasiranim Anžeom.

Derbi na papiru, ali ne i na terenu, pošto su Parižani lako savladali goste - 4:0 i pobegli im na pet bodova razlike posle devet kola. Isto toliko više, ali i uz utakmicu više, imaju od Nanta.

Argentinac koji je letos stigao iz Intera svoj prvi pogodak u Ligi 1 upisao je u svom drugom prvenstvenom nastupu, prvom od starta, a učinio je to u 37. minutu iz drugog plana posle povratnog dodavanja Pabla Sarabije i pomalo nespretne reakcije saigrača Idrisa Gaja.

Prethodno je Sarabija doneo vođstvo Pari Sen Žermenu lepim prodorom i udarcem u 13. minutu, a Gaj je u 59. povećao na 3:0, kada je odlični Španac prvo pogodio stativu, a onda nekontrolisano šutirao, ali je Senegalac bio na pravom mestu da loptu skrene u gol.

Konačnih 4:0 postavio je Nejmar, posle akcije koja je započeta pred kaznenim prostorom "svetaca" i samo nekoliko sekundi kasnije kulminirala pogotkom. Skodo pa se Brazilac ušetao u gol Anžea, a asistirao mu je Čupo-Moting.

Iako je PSŽ u devet kola doživeo dva poraza (uz sedam pobeda), čini se da i ove sezone neće imati većih problema da se okiti titulom - trećom uzastopnom, a sedmom u poslednjih osam sezona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC