• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prandeli opet u Firenci, Kasano "odgovoran"

Italija u utorak ima "zicer", dočekuje Farska Ostrva u kvalifikacijama za EP.

 Prandeli opet u Firenci, Kasano "odgovoran" Izvor: MONDO

Italijani su startovali pobjedom u Grupi C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojoj se takmiči i Srbija. Ali, namučili su se u Estoniji. Domaćin je poveo u prvom poluvremenu, a gosti su napravili preokret sredinom drugog, sa dva gola za tri minuta.

To je bila prva pobjeda novog selektora Ćezarea Prandelija, koji je prethodno vodio ekipu samo u prijateljskoj utakmici sa Obalom Slonovače (0:1).

Bivši trener Fiorentine i njegovi izabranici imaće u utorak znatno lakši zadatak, jer dočekuju autsajdera, Farska Ostrva.

"Protiv Estonije smo imali zaostatak, ali nismo gubili glavu. Italija može još mnogo, mnogo bolje. Moramo da budemo još hrabriji, nadam se da će navijači u Firenci uživati protiv Farana. Za mene će to biti poseban duel", podsetio je Prandeli da je do nedavno sjedio na klupi "viole".

Kod prethodnog selektora Marćela Lipija, Antonio Kasano nije imao priliku da igra, ali je kod Prandelija već pokazao koliko znači ekipi pošto je dao izjednačujući pogodak protiv Estonije, a asistirao kod drugog.

"Ranije nisam bio u reprezentaciji, ali najveću odgovornost snosim sam zbog lošeg ponašanja. Sada sam počeo da preuzimam odgovornost za svoje postupke. Nadam se da ću nastaviti ovim putem", poručio je napadač Sampdorije.

(MONDO, Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC