• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Zasluženo! Podsjetilo me na 2017.

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde rekao da je Marinov gol došao kao nagrada za dobru igru.

 Napredak-Crvena-zvezda-0-1-izjava-Vladana-Milojevica Izvor: MN PRESS

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa u nedjelju ostvarila "važnu ali i zasluženu pobjedu protiv Napretka u Super ligi Srbije".

"Veoma važna pobjeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica, danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović", rekao je Milojević, prenio je sajt kluba.

Zvezda je u Kruševcu pobijedila Napredak sa 1:0, golom Marka Marina iz slobodnog udarca u sedmom minutu nadoknade vremena.

"Ovaj meč me podsjeća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović (2017. godine), a mi smo poraženi u poslednjim minutima meča prelijepim pogotkom Mitrovića. U posljednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol, a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili", ocijenio je Milojević.

Milojević je rekao da je bilo spornih situacija u prvom poluvremenu utakmice i da će te situacije analizirati.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u srijedu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja", naveo je Milojević.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC