• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstor Marin: Ovako se osvaja titula!

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde junak pobkede u Kruševcu. "Fantastična nedjelja je iza nas".

Majstorijom Marka Marina u bukvalno posljednjoj sekundi utakmice u Kruševcu, Crvena zvezda je stigla do pogotka i pobjede nad Napretkom 1:0 u 11. kolu Superlige.

Kapiten crveno-bijelih lukavo je šutirao pored "živog zida" i zatresao protivničku mrežu za bodove koji su odvojili branioca titule na vodećoj poziciji tabele.

"Veoma bitna pobjeda, znao sam da je moj udarac posljednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak, imao sam već dva slobodna udarca prije tog. U prvom poluvremenu jedan dobar šut, u drugom poluvremenu je njihov golman dobro intervenisao. Morali smo utakmicu ranije da riješimo, imali smo ogromne šanse. Mislim da smo igrali dobro, lijepo smo kombinovali sa Benom, Mateom i Boaćijem naprijed. Nedostajao nam je samo pogodak, ali tako se osvaja titula, sa pobjedama u posljednjim minutima", istakao je Marin.

"Nije bilo lako na terenu, pogotovo kada počne da se bliži kraj utakmice. Tada se već javlja nervoza, sve manje vremena ima, pogotovo kada propustiš nekoliko prilika. Najbitnije u tim situacijama je ostati smiren, kao što je slobodan udarac u posljednjim sekundama jer to je posljednja prilika za trijumf. Srećan sam što smo izborili pobjedu", dodao je bivši reprezentativac Njemačke.

Zvezda je sada ponovo sama na vrhu Superlige, sa dva boda više od Vojvodine i Čukaričkog, ali i utakmicom manje od Novosađana.

"Fantastična nedjelja je iza nas. Poslije pobjede nad Olimpijakosom u Ligi šampiona, što je velika stvar za nas i cijelu zemlju, ostvarili smo bitnu pobjedu u prvenstvu. Mirno dočekujemo reprezentativnu pauzu poslije utakmice sa Trepčom."

Crveno-bijeli će u srijedu igrati na Kosmetu protiv Trepče utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije, a zatim ih 10 dana kasnije čeka prvenstveni duel sa Radom, pa put u London na megdan Totenhemu u Ligi šampiona (22. oktobar).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC