• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kek: Nema predaje

Selektor Slovenije Matjaž Kek prepustio je Srbiji ulogu favorita u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012 (utorak, 20.30).

 Kek: Nema predaje Izvor: MONDO

Naravno, Slovenija, kao učesnik Mundijala u Južnoj Africi, nije došla u Beograd sa "bijelom zastavom", već sa ciljem da ostvari "pozitivan rezultat", poručio je njen strateg.

"Srbija je favorit pošto igra na svom stadionu u Beogradu. Poraženi smo na startu kvalifikacija u Mariboru, pa u srijedu želimo pozitivan rezultat. Nema povrijeđenih, svi igrači su spremni", rekao je Kek na konferenciji za novinare u Beogradu.

Srbija je u prvoj utakmiciwap.mtel.ba/maipc/preview_story/109255 u petak pobijedila Farska Ostrva sa 3:0, dok je Slovenija neočekivano izgubila od Sjeverne Irske - 0:1.

Kek je rekao da njegova ekipa mora da pruži partiju na svom najboljem nivou, kako bi odigrala ravnopravnu utakmicu sa "orlovima".

"Tim Srbije čine poznati i kvalitetni igrači, koji igraju u velikim evropskim klubovima. Oni imaju prednost, ali obaveza naše reprezentacije je da odigra dobro i iskoristi kvalitet koji posjeduje".

Pošto je najavljen dolazak velikog broja navijača iz Slovenije, Kek je na šaljiv način prokomentarisao da očekuje njihovu pomoć.

"Nadam se da ne dolaze u Beograd samo zbog splavova i ćevapčića, već da nas podrže i prenesu nam pozitivnu energiju".

Kapiten Slovenije Robert Koren očekuje težak meč, u kojem vidi šansu za popravljanje utiska sa prve utakmice.

"Pokušaćemo da ispravimo stvari koje su bile slabe protiv Iraca. Ovo će sigurno biti drugačija utakmica. Trenirali smo kvalitetno i mislim da smo spremni za Srbiju".

Koren, inače, nikada nije igrao na Marakani, ali kaže da se "ne plaši atmosfere".

"Poslije poraza od Sjeverne Irske svi su nas kritikovali. U fudbalu postoje usponi i padovi, ali naša ekipa je dovoljno iskusna da prevaziđe sve probleme", dodao je on.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC