• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Kleo zaslužuje Antićev poziv

Kapiten Partizana Mladen Krstajić zdušno je podržao ideju da Kleo dobije pasoš Srbije i toplo preporučio Brazilca selektoru "orlova".

 Krstajić: Kleo zaslužuje Antićev poziv Izvor: MONDO

"Kleo je partijama u Partizanu pokazao da se radi o odličnom napadaču. Ne treba da gledamo koje je nacionalnosti i Srbija u njemu može da dobije ubojitog centarfora. Mislim da je zaslužio poziv, ali o tome će da odluči Radomir Antić", izjavio je kapiten crno-bijelih u intervju za banjalučke "Nezavisne novine".

Krstajić smatra da "orlovi" imaju snagu da se domognu plasmana na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, gdje očekuje da vidi i reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

"Srbija je uz Italiju, sigurno favorit u grupi, i po mom mišljenju trebalo bi da se plasiramo na EP. BiH je u prošlom kvalifikacijskom ciklusu pokazala da ima veoma dobru ekipu i nesrećno je ispala od Portugala. Sada su igrači iskusniji i uigraniji, pa bi trebalo da ovjere vizu za EP", dodao je Krstajić.

Bogato internacionalno iskustvo Krstajiću daje za pravo da pažljivije od većine navijača gleda na Partizanove rivale u Ligi šampiona - Arsenal, Šahtjor i Bragu.

"Mnogi misle da protivnici nisu teški, posebno Braga, koja je nepoznanica našoj javnosti, ali nije ni blizu toga. Daćemo maksimum protiv svih protivnika i sigurno je da se nećemo obrukati u Ligi šampiona".

Prema njegovim riječima, glavni plus crno-bijelih je što će u svaku utakmicu ući rasterećeno, ali ne toliko da traže alibi u slučaju poraza.

"U svakoj utakmici želimo da pobijedimo, pa će tako biti i u Ligi šampiona. Želimo da sakupljamo bodove koji će srpskim klubovima omogućiti lakši izlazak na evropsku scenu".



USPJEH PARTIZANA JE ZA SRPSKU I SRBIJU

Krstajić je svjestan podrške koju Partizan ima u Republici Srpskoj.

"Na to smo ponosni. Navijači su do sada bili presudni u mnogim važnim utakmicama. Uvijek su bili naš 12. igrač i bili su uz nas i kada nam nije išlo. Sigurno je da veliku zaslugu za rezultate dugujemo ‘Grobarima’ i svaki uspjeh koji pravimo, pravimo za Srbiju i Republiku Srpsku".

Krstajić je takođe pozdravio dolazak novih pojačanja (Pjer Boja, Vladimir Stojković i Mohamed Kamara) zbog jačanja konkurencije.

"Kamara je već protiv Hajduka pokazao koliko je dobar igrač i siguran sam da u Partizanu može da ostavi dubok trag. O Stojkoviću na treba trošiti riječi. On je najbolji golman Srbije i tu se svaka priča prekida".

Mladen Krstajić je u karijeri nastupao za zenički Čelik, Sentu, OFK Kikindu, Verder, Šalke i u dva navrata je nosio dres Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC