• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd vrvi od Slovenaca

Reporteri MONDA u centru Beograda zatekli kafiće pune Slovenaca. Čijih će navijača biti više u utorak uveče na stadionu Crvene zvezde?

 Beograd vrvi od Slovenaca Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Beogradu protiv Slovenije kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Reprezentacija Srbije će pokušati da ostvari i drugu pobjedu u kvalifikacionoj Grupi C, pošto je u petak u Toršavnu pobijedila Farska Ostrva sa 3:0. Selekcija Slovenije je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini započela porazom od Sjeverne Irske od 0:1.

Selektor Radomr Antić i kapiten Dejan Stanković su u ponedjeljak sa bojazni rekli da ne bi voljeli da se osjećaju kao gosti na stadionu usred Beograda. Tako je Antić rekao da je čuo da će doći 6.000 "janeza".

MONDU su u Fudbalskom savezu Srbije u utorak ujutru potvrdili da Slovenci jesu otkupili svih 2.650 karata koliko im pripada (5% od kapaciteta stadiona, koji iznosi 53.000 sjedećih mjesta), ali da nemaju informaciju da će ih doći više.

Ipak, sudeći prema najavama, ali i ranijim sportskim dešavanjima u Beogradu - slovenački fudbaleri neće biti lišeni brojne podrške svojih veselih navijača, koji su rado viđeni gosti u srpskoj prestonici. Setimo se samo 2005. i Eurobasketa kada je više od 10.000 Slovenačkih navijača prodefilovalo Beogradom.

Reporteri MONDA su se oko 14 časova prošetali centrom Beograda i u prijestoničkim kafićima su vidjeli mnogo slovenačkih navijača, kao i Srba iz unutrašnjosti.

Slovenci su uglavnom došli porodično i po centralnim gradskim ulicama kupuju suvenire sa srpskim obilježjima. Nismo čuli da pjevaju navijačke pesme, niti da skandiraju.

Koliko ih je tačno došlo na kvalifikacionu utakmicu Srbije i Slovenije znaćemo oko 20.30 sati. A da li će biti glasniji od srpskih?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC