• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted ima PRVO pojačanje!?

Hrvat prolazi kroz pakao u Torinu, ali bi mogao da se probudi na "Teatru snova".

Mario Mandžukić mogao bi u 34. godini, poslije Bajerna iz Minhena, Atletiko Madrida i Juventusa, da zaigra za još jedan veliki evropski klub - Mančester junajted!

Engleski tabloidi "The Daily Mail" i "The Daily Mirror", kao i italijanski sportski list "Tuttosport", objavili su da će klub sa "Old traforda" angažovati hrvatskog veterana čim januarski prelazni rok bude proglašen otvorenim.

Ukoliko su ove najave tačne, a listovi tvrde da je upravo zato Mandžukić odbio odlazak u Katar za platu od 7,7 miliona evra po sezoni, on bi postao prvi klasičan napadač u postavi menadžera Olea Gunara Solskjera (ukoliko ga Norvežanin uopšte dočeka u Engleskoj).

Mandžukić je, navodno, preko menadžera već postigao načelan dogovor sa izvršnim potpredsjednikom engleskog kluba, Edom Vudvardom.

Strijelcu 33 gola na 89 utakmica za reprezentaciju Hrvatske, iz koje se povukao poslije plasmana u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, sada ostaje da odsjedi na klupi još skoro tri mjeseca, jer je teško očekivati da mu Mauricio Sari pruži šansu - bar ne u važnim mečevima - u konkurenciji Kristijana Ronalda, Paula Dibale i Gonzala Iguaina.

Strijelac 44 gola na 162 nastupa za "bjankonere", među koje je došao na ljeto 2015. poslije samo jedne sezone u Atletiku, i dalje nije odigrao ni minut od dolaska Sarija u Torino.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC