• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Više puta sam spavao s Ronaldom nego sa ženom"

Autor mondo.rs

Veliki intervju legendarnog Roberta Karlosa otkrio je brojne zanimljivosti iz vremena kada je nastupao za Real Madrid.

Roberto Karlos je u Real Madridu proveo 11 godina i tokom tog perioda je osvojio čak 13 trofeja, uključujući i tri Lige šampiona, pa onda i ne čudi da je imao šta da kaže o svom vremenu provedenom u prestonici Španije.

U razgovoru za AS, otkrio je neke zanimljive detalje koji su se dešavali iza kulisa.

"Danas, kada se osvrnem, pomislim kako je moguće da smo mogli da radimo toliko ludih stvari", započeo je Karlos intervju prije nego što je i slikovito dočarao šta se sve dešavalo.

"Poslije svake utakmice bismo letjeli privatnim avionima, na sve strane. Našli bismo se na privatnom terminalu na "Barahasu" (aerodrom u Madridu, prim. aut.) i Bekam bi otišao bog zna gdje, Figo i Zidan bi isto negdje otišli, Ronaldo i ja... I uvijek smo morali da treniramo dva dana kasnije", kaže legendarni Brazilac.

Poznato je da je Karlos veliki ljubitelj "najbržeg cirkusa" na svijetu, a to je još jednom potvrdio.

"Znao sam da se molim da igramo utakmice subotom, da bih u nedjelju mogao da idem na Formulu 1. Stalno smo nekuda letjeli, bilo je ludo".

Karlos je govorio i da je svlačionica Real Madrida imala neke vrlo moćne karaktere i da nije bilo dobro po trenere kada bi previše stvari željeli da promijene.

Slično je bilo i sa Vanderlejem Luksemburgom, koji je na početku sezone 2004/05 bio doveden na mjesto trenera "kraljevskog" kluba.

On je vrlo brzo dobio otkaz na "Santijago Bernabeuu" i Roberto Karlos otkriva šta se sve dešavalo.

"U drugoj utakmici sezone, imali smo običaj da ostavimo naše torbe u hotelu i odemo na pivo ili vino prije večere. Uvijek su bile dvije flaše vina na stolu. Ronaldo i ja smo mu rekli: "Profesore, ljudi ovde imaju svoje navike, vidjećete koje su, ali nemojte da pokušavate da ih mijenjate. Ne sklanjajte vina i piva sa stola prije večere ili ćete naići na problem", kaže Karlos i nastavlja.

"I šta je uradio? Prvo je sklonio vino, pa je onda zabranio piva. Trajao je tri mjeseca. Fudbal je mali svijet, direktori su čuli za to i onda je bilo "adios"."

Ipak, možda i najinteresantnija izjava bila je vezana za Ronalda, njegovog velikog prijatelja.

"Ronalda sam upoznao 1993. godine i od tada smo uvijek dijelili sobu. Spavao sam više puta s Ronaldom nego sa svojom ženom", zaključio je Karlos u svom stilu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC