• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba povrijedio palac, propušta Partizan?

Autor mondo.rs

Prva zvijezda Mančester junajteda će morati da pauzira, ali još uvijek nije poznato koliko dugo.

Pol Pogba je igrao u Humskoj na jesen 2014. godine, ali ove bi taj dolazak mogao da preskoči. Kako navodi francuski L'Ekip, a prenosi "Dejli mejl", Francuz je doživio povredu nožnog palca i moraće da pauzira.

Kako se navodi, Pogba je doživio naprsnuće palca i neće morati da ide na operaciju kako bi sredio taj problem. Klub i igrač preferiraju da se sve zaliječi prirodnim putem, ali bi to moglo da se oduži.

Pogba je zaradio udarac u meču protiv Ročdejla u Liga kupu Engleske, u kojem su "crveni đavoli" slavili poslije izvođenja jedanaesteraca. Uprkos tome je igrao protiv Arsenala, kada se bol u prstu dodatno pojačao.

Sada je u Mančesteru "stani pani" situacija, jer ekipu Olea Gunara Solskjera očekuju važni mečevi.

Prvo će 20. oktobra, u prvom meču poslije reprezentativne pauze, odmjeriti snage sa Liverpulom u velikom derbiju, da bi onda uslijedio dolazak u Beograd na meč protiv Partizana u Ligi Evrope.

Prve naznake, iako nezvanične, jesu da će Pogba propustiti taj veliki premijerligaški okršaj na Old Trafordu. Trka sa vremenom je već počela da Francuz bude spreman za taj meč, kao i onaj protiv Partizana.

Mediji u Engleskoj već pominju da bi poraz Junajteda od Liverpula značio i otkaz za Solskjera, pa je jasno da "đavoli" nemaju prava na novi poraz.

Pogba se nalazi u Dubaiju, na programu oporavka u toplim vremenskim uslovima i u Mančester bi trebalo da se vrati tek naredne sedmice.

Imajući u vidu koliko slabih rezultata je Mančester junajted zabilježio ove sezone, njegov izostanak protiv Liverpula i Partizana bi ih dodatno bolio.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC