• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kunovac: Nismo u krizi

Trener "orlova" ocijenio da su Srbi igrali koliko su im Slovenci dozvolili svojim sporim ritmom.

 Kunovac: Nismo u krizi Izvor: MONDO

Da je "orlovima" neko ponudio bod prije utakmice sa Slovenijom, sigurno bi ga odbili. S obzirom na to da su 20 minuta bili u "minusu" i da su izjednačili nekoliko minuta prije kraja - sada moraju da budu zadovoljni.

Kod Slovenaca je obrnuta situacija.

I dok selektor Radomir Antić zbog kazne ne smije da sjedi na klupi srpske reprezentacije, njegov "zamjenik" je Aleksandar Janković. A na konferenciju za medije poslije utakmice dolazi trener Rešad Kunovac.

On je rekao da ekipa nema krizu igre, već da je protiv Slovenije igrala "koliko joj je protivnik dozvolio".

"Ne slažem se sa ocjenom da su Slovenci bili bolji, naročito u prvih 70 minuta, ali su nam nametnuli ritam koji nam nije odgovarao, jer je bio spor. Ne mislim ni da smo u krizi igre, ali istina je da smo igrali koliko nam je protivnik dozvolio", rekao je Kunovac.

"Utakmica je bila neizvjesna do kraja, što smo i očekivali. Nikad niko nije pobijedio u našim međusobnim susretima, pet puta je bilo neriješeno, od čega četiri puta 1:1. Bio je ovo duel dvije ozbiljne i jake reprezentacije, učesnika Svjetskog prvenstva", dodao je Kunovac.

Prema njegovim riječima, Zoran Tošić je bio u startnoj postavi "zato što je u odličnoj formi", ali da je morao da izađe u poluvremenu zbog povrijeđenog kuka.

"Odigrali smo tek dvije utakmice u kvalifikacijama, a vidjeli ste i da su Slovenci neočekivano izgubili u prvom kolu od Sjeverne Irske. Grupa je takva da će svaka utakmica biti teška, neizvjesna i komplikovana", rekao je Kunovac.



Selektor Slovenije Matjaž Kek bio je izuzetno zadovoljan i rekao je da je njegov tim "bio bliži pobjedi".

"Da mi je neko prije početka utakmice ponudio remi, prihvatio bih ga, ali mi je ipak malo žao, zato što je moja ekipa bila bliža pobjedi. Tradicija (neriješenih rezultata) se nastavlja. Odigrali smo dobro, borbeno i hrabro", rekao je Kek, a onda se vratio na startni poraz od Sjeverne Irske.

"Imali smo kiks na startu, ali moraćemo negdje da nadoknadimo bodove. Ni u snu ne bih komentarisao igru Srbije, koja je i dalje favorit, a ima i tri boda više od nas", zaključio je Kek.

(Beta, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC