• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Ima još da se igra

Reprezentativci Srbije nezadovoljni izdanjem protiv Slovenije, ljuti na sudiju i nadaju se boljim izdanjima u nastavku kvalifikacija.

 "ORLOVI": Ima još da se igra Izvor: MONDO

Mučila se Srbija u utorak uveče protiv Slovenija. Mučila se, ali se na kraju trud donekle isplatio. Uspjeli su "orlovi" da osvoje bod i da, kako sami kažu, i dalje odlučuju o svoj sudbini.

Zdravko Kuzmanović bio je realan u ocjeni meča sa Slovencima. "Nervozno smo ušli u meč, prvi dio igre smo bili u grču. Moramo da budemo zadovoljni, jer smo gubili i Slovenci su igrali dobro."

"Vezista" Srbije vjeruje da "orlovi" mogu do Eura 2012.

"Ovo je realan rezultat iz kojeg moramo da izvučemo pouke prije narednih izazova u kvalifikacijama. U narednim mečevima možemo da nadoknadimo propušetno", poručio je fudbaler Štutgarta.

Nemanja Vidić komandovao je odbranom Srbije, ali je u 64. minutu morao da prizna kapitulaciju.

"Nismo ispunili plan. Poslije svega što se dešavalo, moramo da budemo zadovoljni. Uprkos neplaniranom gubitku bodova, još uvijek imamo priliku da nadokandimo izgubljeno", rekao je stameni štoper i dodao da se ne plaši za konačni ishod u grupi. "Vjerujem da možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo", zaključio je Vidić.

Danko Lazović iskoristio je priliku da uputi i po koju oštru riječ na račun novinara.

"Novinari daju hegativan ton. Kada odigramo malo slabiju utakmicu, odmah se piše kao da je riječ o katastrofi. Ne možemo stalno da pobjeđujemo sa tri-četiri gola razlike", rekao je napadač Zenita.

Ipak, po Lazoviću nisu samo predstavnici "sedme sile" krivi za loše rezultate Srbije. Ima malo i do igrača.

"Slovenija je ozbiljna ekipa protiv koje nije mogao da se očekuje ubjedljiv trijumf. Imali smo slabije veče, uvjeren sam da će biti bolje", poručio je Lazović.

Kapiten Srbije Dejan Stanković nije krio nezadovoljstvo zbog vrlo lošeg suđenja Benkerense.

"Katastrofalno suđenje. Nisam mogao da vjerujem da poslije onakvog starta nad Lazovićem sudija mirmo može da dosudi korner. Ne bih više pričao, vidjeli ste kako je Mister (Antić) prošao poslije Mundijala."

Za Stankovića je najbitnije da se saćuva mir u selekciji.

"Pokazali smo da imamo karakter, nismo poklekli poslije primljenog gola. Ključno je da ostanemo smireni, imamo još osam utakmica do kraja kvalifikacija. Očekujem da se u idućem meču (protiv Italije u Đenovi) odužimo našim navijačima za sjajnu atmosferu", kaže Dejan Stanković.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC