• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi hvale Runija, osim supruge...

Runi postigao gol i odigrao odlično u pobedi Engleske nad Švajcarskom, ali sada ga čeka novi težak meč - razgovor sa suprugom koja hoće da zna istinu!

 Svi hvale Runija, osim supruge... Izvor: MONDO

Vejn Runi je još jedan u nizu engleskih fudbalera koji privatne probleme pokušava da zaboravi kroz posao. A u pobjedi Engleske u gostima protiv Švajcarske (3:1) u kvalifikacijama za EP 2012. godine u utorak uveče, Runi je pokazao mentalnu jačinu.

Ipak, i gol koji je postigao i nova dobra igra neće mu mnogo pomoći u predstojećim teškim razgovorima, koji ga očekuju sa suprugom Kolin nakon saznanja i priznanja da je spavao sa prostitutkom (a londonski "San" otkriva da je napadač Mančester junajteda bio u "trojci") dok mu je žena bila trudna.

Engleska fudbalska javnost pitala se da li će Runi posle ovih privatnih problema moći da se skoncentriše na meč protiv Švajcarske. Pokazao je, međutim, da je fudbal ono što on zaista voli.

Dobio je pohvale cijelog tima i selektora Fabija Kapela.

"Vejn je odigrao odlično. Mentalno je potpuno OK, a pomoglo mu je i to što je postigao gol. Rekao sam vam i pre utakmice da je dobro radio na treninzima i znam da igrači umiju da se skoncentrišu samo na utakmicu. Bio je baš srećan poslije meča u svlačionici, kao i ostali momci", rekao je Kapelo.

Stiven Džerard je takođe imao riječi hvale za Runija.

"Njegov odgovor svim privatnim problemima koje ima bio je fantastičan! U ova dva meča kvalifikacija (pobjeda nad Bugarskom 4:0 i Švajcarskom 3:1), Vejn je bio fenomenalan. Uoči ove utakmice pričalo se samo o njegovom privatnom životu, ali smo na terenu pokazali zajedništvo", rekao je Džerard.

Poslije mizernog učinka na Mundijalu, Engleska je, izgleda, opet pronašla pobjedničku formulu.

"Mislim da su svi igrali svjesni da smo u Južnoj Africi bili ispod prosjeka i zato je bilo potrebno da se regrupišemo. Potrebno je da se držimo jedan drugog i podižemo nivo igre. U posljednje dve utakmice to smo, sasvim sigurno, uradili. Svi smo bili potišteni, jer znamo da smo u Južnoj Africi izneverili očekivanja nacije, ali vratili smo se", rekao je Džerard.

Ali, Runi će morati dodatno da se "regrupiše" (da upotrebimo Džerardov vokabular).

Prema pisanju britanskih medija, očajna Kolin Runi čeka engleskog reprezentativca kako bi odlučili da li će im brak opstati.

Prijatelji bliski 24-godišnjoj Kolin kažu da će ti razgovori biti ključni - oproštaj i idemo dalje ili ovo je kraj.

"Kolin je očajna, ali je spremna da ga sasluša i čuje njegovu verziju priče.Ona smatra da to duguje njihovom braku i 10-mjesečnom sinu Kaju", rekla je jedna njena prijateljica.

Runi je u paklu, jer je engleska štampa prepuna informacija o tome kako je, dok je Kolin bila trudna, koristio usluge jedne 21-godišnje prostituke i za to veče platio 1.200 funti!

Engleski "San" danas otkriva da je te večeri sa njima bila još jedna ženska osoba od 33 godine, koja ima dijete.

Runi, pred tobom je još jedna teška utakmica...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC