• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bugari bez selektora, možda i kapitena

Poslije poraza u drugom kolu kvalifikacija za EP od Crne Gore, selektor reprezentacije Bugarske Stanimir Stoilov podnio je ostavku.

 Bugari bez selektora, možda i kapitena Izvor: MONDO

Na startu kvalifikacija Bugarska je na gostovanju u Engleskoj izgubila 0:4, a poraz na svom terenu u duelu sa konkurentom za drugo mjesto znatno je udaljio od plasmana na završni turnir.

Stoilov je izjavio da je njegova ostavka neopoziva, a tvrdi da bi njegovim stopama mogao da krene i kapiten nacionane selekcije Stilijan Patrov. Petrov je kapitensku traku preuzeo u maju od Dimitrija Berbatova, kada se napadač Mančester Junajteda povukao iz reprezentacije.

"Stilijan je razočaran i nagovijestio je da bi mogao da se oprosti od reprezentacije. Nadam se da će se predomisliti i da će se u ekipu vratiti i Berbatov, jer bez njih dvojice teško možemo do prvenstva Evrope", rekao je Stoilov.

Ostavku je najavio i sportski direktor reprezentacije Nasko Sirakov, koji kaže da je veoma razočaran igrama i rezultatima u prva dva kola kvalifikacija.

"Ovo je tragedija za naš fudbal. Došao sam da pomognem da se plasiramo na EP, ali izgleda da nisam dobro obavio svoj dio posla. Ne vjerujem da ću ostati na ovoj funkciji", rekao je Sirakov.

Predsjednik Fudbalskog savez Bugarske Borislav Mihajlov kaže da u ovom trenutku ne zna ko će naslijediti Stoilova i dodaje da će to gotovo sigurno biti domaći stručnjak.

"Nemamo novca za velika imena, a iskustvo Rusije pokazuje da ni to često nije pravo rješenje", rekao je Mihajlov.

(Tanjug, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC