• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeko: Ja sam bio meta!

Član predsjedništva Fudbalskog saveza BiH Bogdan Čeko nema dilemu da li je napad na njega bio planiran.

 Čeko: Ja sam bio meta! Izvor: MONDO

"Transparenti koji su se pojavili na utakmici BiH - Francuska jasno govore da je napad na mene u Luksemburgu bio isplaniran i ciljan. Sigurno nije došlo do zabune, ja sam bio meta", izjavio je za "Glas Srpske" Bogdan Čeko, koji je u utorak brutalno pretučen ispred hotela u Luksemburgu od strane huligana.

Kvazinavijači koji se okupljaju pod imenom "BH fanatikosi" nanijeli su teške tjelesne povrede Čeki, naprsla mu je i jagodična kost.

"Fizički napad na mene nije bio atak na FS BiH već na pojedinca. Sva pravdanja koja su uslijedila poslije toga 'ne piju vode'. Tvrdim da su huligani čekali baš mene i planirali atak, iako sam bio od onih ljudi koji su se zalagali za stišavanje bure i pronalaženje povoljnog rješenja za krizu u savezu. U to sam potpuno siguran".

On nije bio na kvalifikacionom meču BiH - Francuska.

"Ostao sam kod kuće da se oporavljam, ali poslije onoga što se desilo u Luksemburgu nije mi padalo na pamet da opet rizikujem svoju bezbjednost. Ne plašim se, ali ne pripadam određenom miljeu i izgleda da je tu moja greška", jasan je Čeko.

Predstavnik Fudbalskog saveza Republike Srpske u Predsjedništvu zajedničke "kuće fudbala" je istakao da on svoj put ubuduće zna:

"Huligani su u Luksemburgu poslali jasnu poruku javnosti. Skroz je otkriveno ono što se znalo, ali se zataškavalo. Moj budući put je put kojim će da ide i Republika Srpska!"

Oporavak Čeke ide sporo, ali rane ipak zarastaju.

"Nezgodno je zbog svih flastera i konaca koje imam na sebi, ali izdržaću. Mnogo mi pomaže kćerka koja je inače medicinska sestra. Zadovoljan sam dinamikom oporavka", zaključio je Čeko.



Transparenti


Transparenti na kojima je pisalo: "Ko čeka, dočeka" i "Sam pao, sam se ubio" pojavili su se u utorak veče na tribinama Olimpijskog stadiona "Koševo" za vrijeme utakmice BiH - Francuska (0:2). Njih su razvili kvazinavijači "BH fanatikosi", isti oni koji stoje iza napada Čeke u Luksemburgu.

"Zmajevi" ni slova o Čeki

Niko od reprezentativaca BiH nije rekao ni riječ o odvratnom, kukavičkom, jadnom, necivilizovanom napadu na člana Predsjedništva FS BiH.

Takođe, ni selektor reprezentacije BiH Safet Sušić se nije oglasio povodom incidenta, što posebno čudi budući da se napad odigrao nekoliko metara od njega u Luksemburgu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC