• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi genijalni intervju Ibrahimovića: Nisam ja životinja iz Zoo vrta!

Autor mondo.rs

"Samo je jedan Zlatan Ibrahimović i nikada neće biti drugoga", u svom stilu poručio je legendarni napadač.

Kada on priča, svi slušaju!

Zlatan Ibrahimović i sa 38 godina pravi razliku na terenu, doduše u ne tako snažnoj američkoj MLS ligi, ali gotovo na nedjeljnom nivou voli da podsjeti fudbalski svijet da je još velika zvijezda, pomalo prizivajući i velikane iz Evrope da mu pruže još jednu šansu...

Možda će vas zanimati

Tako se nedavno "nudio" Mančester junajtedu koji ima problema sa realizacijom, ali daleko od toga da je to jedino mjesto na kome bismo mogli da ga gledamo do kraja karijere.

Navodno, na Zlatana su "bacili oko" i neimenovani timovi iz Serije A.

I on nema ništa protiv toga...

"Italija je moja druga kuća, ali želim da se borim za Skudeto ako se tamo ponovo vratim. I dalje mogu da napravim razliku na terenu, nisam ja životinja iz Zoološkog vrta koja služi samo za razgledanje!", objasnio je legendarni Šveđanin kome ugovor sa Galaksijem ističe u decembru poslije čega će biti slobodan agent.

"Imam 38 godina i pun sam entuzijazma poput djeteta, imam istu želju za pobjedom kao nekada. To je za mene sve".


Zlatan Ibrahimović je kazao da i dalje ne razmišlja o "životu poslije Amerike" pošto je kazao da će sve odluke donijeti u dogovoru sa porodicom, ali ako bude i dalje na terenu - želi da to bude izazov za njega, da i dalje "osjeća" fudbal.

"Ne želim da me u Italiji neko dovede samo jer sam Ibrahimović, hoću Skudeto. I dalje mogu da postignem 20 golova u Seriji A...", kazao je Zlatan i objasnio zašto toliko dugo "traje".

Ibrahimović je igrao za tri najveća italijanska kluba: Juventus, Inter i Milan, a svakako je najveći trag ostavio kod "nerazura", međutim poslije njegovog odlaska u Barselonu osvojili su Ligu šampiona, trofej koji nedostaje Ibri.

"Kada sam napunio 30 godina počeo sam da radim kao manijak na tijelu kako bih održao kondiciju. Kažem održao, ne kažem da bih postao bolji. To je nemoguće, ne može bolje od ovoga. Samo je jedan Zlatan Ibrahimović i nikada neće biti drugoga".

Zlatan Ibrahimović je ove sezone u MLS ligi postigao 30 golova (!) na 29 mečeva, a uz to ima i sedam asistencija, tako da je jedan od najboljih igrača tog takmičenja...

"Kada okačim kopačke o klin, žeim važnu ulogu u fudbalu, gdje mogu da donosim odluke. Mogao bih da budem i trener, ali je to previše stresa. Ostariš 10 godina u jednoj sezoni, takođe ne bih mogao da idem na teren... Imam još par mjeseci da odlučim, važno je da sam u dobrom fizičkom stanju!", poručio je uvijek zanimljivi "Ibra".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC