• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAD: Nadu niko ne može da nam uskrati

"Građevinari" svjesni da gostuju učesniku Lige šampiona, ali nemaju namjeru da se predaju prije odlaska u Humsku.

 RAD: Nadu niko ne može da nam uskrati Izvor: MONDO

Rad je neporažen poslije tri kola u Jelen Superligi Srbije, a ni mreža mu se još nije zatresla. "Razbio" je Čukarički na prvenstvenoj premijeri (4:0), a onda igrao bez golova sa Metalcem i Sevojnom.

Međutim, tim Marka Nikolića će u subotu (19,00) imati najteži zadatak - gostuje šampionu.

"Partizan je favorit u duelu s bilo kojim srpskim timom... Ali niko nema pravo da nam oduzme ambiciju", rekao je Nikolić.

"Imamo mladost, imamo ciljeve, a ove godine i kvalitet... Treba da se isprsimo na stadionu Partizana, da budemo hrabri, odvažni, odlučni. Svi živimo za ovakve utakmice", dodao je mladi stručnjak.

Nikolića ne brine što "građevinari" nisu postigli gol u prethodna dva meča.

"Ništa posebno nismo radili na tom planu. Najbitnije je da igramo dobro i stvaramo prilike, a golovi će doći. Samo spletom okolnosti nismo osvojili više bodova", podvukao je Nikolić.

"Plasmanom u Ligu šampiona Partizan je uradio veliku stvar za srpski fudbal. Ima dobar, iskusan igrački kadar i izuzetno posvećenog trenera, ali uz malo sportske sreće nadam se da možemo do dobrog rezultata, boda ili čak i sva tri", završio je Marko Nikolić.

Rad je poražen od crno-bijelih u posljednje tri utakmice, a nije pobijedio u prethodnih devet, u kojima je osvojio samo bod.

"Pogrešno bi bilo da odemo na stadion Partizana sa mišljenjem da nemamo šta da izgubimo. Ipak su bodovi u igri. Partizan je veliki favorit, ali imamo i mi naše ciljeve", naveo je kapiten Radomir Koković.

Doskorašnji igrač Partizana, Branislav Jovanović, vjerovatno će debitovati u dresu Rada, uprav protiv bivšeg kluba.

"Zna se šta je Partizan osvojio u protekle tri sezone. Sada je i u Ligi šampiona. I Rad ima vrlo dobar tim, a vidjećemo da li dovoljno za Partizan", rekao je 24-godišnji vezista, koji je predstavljen kao novi član Rada iako je bio na pragu saradnje sa Galatasarajem.

"Trebalo je da prođem ljekarske preglede i potpišem ugovor, ali je Galatasaraj bio nekorektan. Nisam mogao da čekam i rizikujem da pauziram šest mjeseci. Sada je to iza mene, okrećem se Radu. Imamo iste ambicije da ostvarimo što bolji plasman u Superligi", završio je Jovanović, koji je sa "građevinarima" potpisao trogodišnji ugovor.

(Beta, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC