• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Kakav sastanak? Bez priče o Antiću

Predsjednik Tomislav Karadžić rekao je da FSS još nije raspravljala o budućnosti Radomira Antića na funkciji selektora.

 Karadžić: Kakav sastanak? Bez priče o Antiću Izvor: MONDO

Karadžić je dodao da čelnici FSS u četvrtak nisu imali sastanak Odbora za hitna pitanja niti Izvršnog odbora, iako su to mediji najavljivali pošto je Srbija u utorak u Beogradu igrala samo neriješeno sa Slovenijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Nikakav sastanak nismo imali. Bavio sam se nekim drugim, privrednim stvarima. O Antiću nismo razgovarali. Sredinom sljedeće nedelje vjerovatno ćemo imati sjednicu Izvršnog odbora na kome ćemo razgovarati o stanju u kome smo, o svim aktuelnim pitanjima", rekao je Karadžić agenciji Beta.

Antićev ostanak na mjestu selektora reprezentacije Srbije doveden je u pitanje još poslije junske eliminacije u grupnoj fazi Mundijala i suspenzije Svjetske fudbalske federacije (FIFA) zbog vrijeđanja sudije na turniru u Južnoj Africi.

Dogovor o produžetku saradnje je postignut poslije razmjene teških riječi selektora i čelnika FSS, a uprkos kazni FIFA, koja je Antiću zabranila da sa klupe vodi "orlove" na četiri takmičarske utakmice.

Rezultat od 1:1 u kvalifikacionom duelu sa Slovenijom u utorak u Beogradu ponovo je pokrenuo priče o Antićevoj smjeni, pa su mediji već počeli da spekulišu imenima mogućih naslednika.

"Sve te priče nemaju blage veze. Do sada se nismo bavili selektorom. To je tema za Izvršni odbor, a prije toga će Odbor za hitna pitanja pripremiti sav materijal za tu sjednicu", kategoričan je bio Karadžić.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC